Vaccincontracten vrijgegeven na WOB verzoek

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Na Wob-verzoeken zijn de Corona-vaccincontracten in Zuid-Afrika vrijgegeven. Een goed werkend democratisch proces aldaar kan een sneeuwbaleffect teweeg brengen in de rest van de wereld. Laten we daarop hopen.

De belangrijkste conclusies uit de Wob-verzoeken staan hier opgeschreven. Uit de contracten blijkt onder meer dat de farmaceutische industrie zich overal tegen ingedekt heeft. Het is sowieso een experimenteel medicijn dat onvoldoende is getest, maar dat wisten we al. Bij deze een bevestiging. Vooral de langetermijngevolgen zijn nog onbekend en de vaccinmakers accepteren geen enkele aansprakelijkheid. De gebruikelijke verplichte procedures zoals ‘serialization’, waarbij via unieke nummers het spoor terug kan worden gevolgd, werden afgeschaft. Hoe verdacht is dat?

Ook de Zuid-Afrikaanse overheid tekende ervoor, zoals zovele overheden, en verplichtte zich tot het publiek verkondigen dat het vaccin ‘veilig en effectief’ was. De waarheid achterhaalt echter inmiddels deze grove leugen.

De MSM rept er met geen woord over, maar er is geen enkele reden om aan te nemen dat de contracten met België en Nederland er heel anders uitzien.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier + negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.