Vaccinatieschade nederlandstalige docu (moet je zien)

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In deze krachtige video wordt op een niet te negeren wijze duidelijk gemaakt hoe erg het gesteld is met de vaccins en met welke censuur we te kampen hebben.

Vaccinatieschade in de doofpot

De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!!
Om je hier een duidelijk beeld van te kunnen geven in de huidige gecensureerde medische wereld waar wij nu leven raad ik je aan deze zeer leerzame “educatieve” video te bekijken die je zal doen verbazen!

Een dokter die de mensheid probeert te behoeden voor mogelijke gevaren van een medicijn” zal geen intentie hebben om valse informatie te verspreiden!

Wist jij dat…

Bijna alle wetenschappelijke tegengeluiden gebaseerd op laboratoria onderzoeken & studies van wetenschappers, artsen, virologen, microbiologen die jarenlange universitaire studies hebben afgerond en met verbazingwekkende resultaten naar buiten komen, worden klein gehouden en in veel gevallen zelfs gecensureerd.

Onder dwang een keuze moeten maken, kan nooit een “gezonde” beslissing zijn.

En toch laten mensen zich massaal vaccineren op goed vertrouwen. Goed vertrouwen dat werd opgedrongen door de afdwingende vaccinatie campagne van de overheid die voor veel meer vaccinatie “schade” dan wij ons kunnen voorstellen.

Gemiddelde vaccins hebben minimaal 7-15 levensjaren nodig om tot een duidelijk beeld van ideale omstandigheden en de mogelijke risico’s te krijgen.

Binnen één jaar, is België drie prikken verder “de 4e is op weg”. Met een vaccin waar nog steeds veel onderzoeken naar gedaan wordt. We zitten nog in een experimentele fase die de nodige risico’s met zich meebrengt.

Om je een goed beeld te geven hoe groot de vaccinatieschade daadwerkelijk is, bekijk deze video.

Niets is zo interessant als “censuur”.

#vaccinatieschade #oversterfte

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Vaccinatieschade nederlandstalige docu (moet je zien)

  • 31 maart 2022 om 11:16
    Permalink

    Volg hem al 2 jaar op advies van een huisarts in Spanje.neem nooit die vaccinatie was zijn advies.Ben hem eeuwig dankbaar.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.