Vaccinatieramp dreigt: infecties en sterfgevallen nemen toe na vaccinaties

Om zoveel mogelijk mensen ertoe aan te zetten zich te laten vaccineren, werd de illusie gewekt dat na een voldoende vaccinatie van de bevolking het leven weer mogelijk zou zijn zoals het was “vóór Corona”. “Samenzweringstheoretici” waren zich er echter van bewust dat de “door vaccineren” agenda natuurlijk doorgedrukt zou blijven worden, parallel aan de “Build Back Better” van de samenleving agenda dankzij Corona. Een terugkeer naar een normale situatie wordt helemaal niet overwogen, bericht unser-mitteleuropa.com.

De disciplinering zal doorgaan – ieder mens is nu een gevaar

Met andere woorden: de disciplinaire maatregelen, waaronder de gedeeltelijke beperking van de fundamentele burgerrechten, zullen uiteraard worden voortgezet. Soms meer, soms minder. Nu bijvoorbeeld voor de zomer, wanneer zoals bekend het aantal geïnfecteerden net als vorig jaar massaal daalt (zonder vaccinaties), zullen bepaalde versoepelingen ruimhartig worden toegestaan. Maar altijd met de toevoeging. Voorzichtig, iedereen kan nog steeds een gevaar zijn als virusverspreider en iedereen kan geïnfecteerd worden. Ongeacht of je ingeënt bent of niet. Gezonde mensen moeten bang zijn voor gezonde mensen.

Seizoensgebonden afname van infecties wordt geherinterpreteerd als vaccinatiesucces

De seizoensgebonden daling van het aantal gevallen zal natuurlijk worden gepresenteerd als een succes van de vaccinatie, de groep van degenen die moeten worden gevaccineerd moet ook worden uitgebreid tot kinderen, zodat in de herfst dan “alles weer goed is”. Vooral voor de farmaceutische industrie. We herinneren ons: ook vorig jaar waren er in de zomer nauwelijks infecties zonder vaccinaties.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.