Vaccinatiedeskundige waarschuwt voor catastrofe

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Vaccinatiedeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwt in een interview dat gevaccineerden de komende maanden gevaar lopen. Hij waarschuwt dat landen met een hoge vaccinatiegraad rekening moeten houden met een ramp.

Hoe meer mensen ingeënt, hoe meer doden

De vaccinaties bieden geen steriele immuniteit, wat betekent dat je het nog steeds kunt doorgeven. Ze verstoren de aangeboren immuunafweer van het lichaam.

“Het coronavirus zal blijven muteren en in veel gevallen zal dat fataal zijn voor mensen die zijn ingeënt.” – Vanden Bossche

“De neutraliserende antistoffen van deze ‘eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem’ worden verdrongen door de antistoffen die worden opgewekt door de vaccins. Die dwingen het virus steeds sneller te muteren. Deze mutaties kunnen heel gevaarlijk zijn voor gevaccineerden.” – Vanden Bossche

“Het is van groot belang dat de vaccinatiecampagnes per direct worden stopgezet. Vaccinatie kan leiden tot supervarianten die zeer besmettelijk en zeer virulent zijn bij gevaccineerden en volledig resistent tegen alle bestaande en toekomstige coronavaccins die gebaseerd zijn op het spike-eiwit. In landen als Zuid-Korea, Denemarken, Israël en Australië is al te zien: hoe meer mensen zijn ingeënt, hoe meer doden er vallen.”

Vanden Bossche verwacht dat binnen korte tijd een aantal nieuwe, zeer virulente en besmettelijke varianten zullen opduiken in landen met een hoge vaccinatiegraad. Hij verwacht ook dat veel gevaccineerde mensen die besmet raken, ernstig ziek zullen worden en sterven. Op deze manier kunnen de vaccinatiecampagnes leiden tot miljoenen doden.

Bekijk hier het hele gesprek.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Vaccinatiedeskundige waarschuwt voor catastrofe

 • 25 mei 2022 om 13:24
  Permalink

  De schade door vaccinaties/Boosters zijn enorm, ruim 7 miljoen doden inmiddels, ook de zeer ernstige bijwerkingen die voor blijvende schade zorgen en daardoor ook sneller overlijden!
  Ook bedrijven/mensen die hun banen hierdoor zijn kwijtgeraakt, ook financieel niet worden geholpen! Ook failliesementen, dakloos geworden! Zo erg!
  Alles is in werking gesteld door The Great Reset met Voorbedachte Rade en Valsheid in Woord en Geschrifte!
  STOP deze Geplande PLANDEMIE 🔥💪🌍

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.