Vaccinatiecentrum Johnson&Johnson wordt stilgelegd: 11 mensen met bijwerkingen, 2 opgenomen in het ziekenhuis

Een groot vaccinatie centrum in Colorado werd gesloten nadat 11 mensen reacties ondervonden na vaccinatie en 2 mensen opgenomen werden in het ziekenhuis. 600 mensen werden weggestuurd, maar staatsfunctionarissen zeggen dat de bijwerkingen “overeenkomen met wat verwacht wordt”.

Verschillende ontvangers van vaccins kregen last van bijwerkingen op het Johnson & Johnson COVID-vaccin.

Meer dan 600 mensen met een afspraak werden weggestuurd van het grote vaccinatie centrum in Commerce City, Colorado, nadat verschillende vaccinontvangers last hadden gehad van negatieve reacties op het eenmalige COVID-vaccin van Johnson & Johnson (J&J).

Centura Health , dat hielp bij het runnen van het gemeenschapsvaccinatiecentrum in Dick’s Sporting Goods Park, zei in een verklaring op Twitter dat 11 patiënten die het vaccin kregen, bijwerkingen ondervonden. Twee mensen werden overgebracht naar het ziekenhuis nadat medisch personeel had vastgesteld dat ze aanvullende observatie nodig hadden. Centura-functionarissen gaven niet aan welke reacties werden waargenomen of hoe ernstig ze waren.

Kijk op: https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?

“Na de toediening van het Johnson & Johnson- vaccin en tijdens observatie ter plaatse, zagen we een beperkt aantal bijwerkingen op het vaccin”, zeiden ambtenaren van Centura Health. “We volgden onze protocollen en namen met grote voorzichtigheid de beslissing om – in samenwerking met de staat – de operaties voor de rest van de dag te onderbreken.”

De 640 patiënten die werden afgewezen, werden automatisch verplaatst naar een andere vaccinatiekliniek op zondag 11 april, zei Centura Health. De site zal Pfizer- doses toedienen, die eerder waren gepland voor gebruik voor de zondagse afspraken op de Dick’s Sporting Goods-site.

In een aparte verklaring zeiden staatsfunctionarissen dat er geen reden is voor de andere gevaccineerden, die eerder die woensdag op de locatie ingeënt werden, om zich zorgen te maken.

Woensdag bevestigden EU-regelgevers een ‘mogelijk verband’ tussen AstraZeneca en bloedstolsels, resulterend in opschorting van het AstraZeneca-vaccin bij jongere populaties in veel Europese landen en richtlijnen in het VK dat het vaccin niet mag worden gebruikt bij mensen onder de 30 jaar.

Het Europees Geneesmiddelenbureau zei woensdag tijdens een persconferentie dat het ook zorgvuldig kijkt naar het J & J-vaccin, aangezien er drie gevallen zijn gemeld van bloedstolsels geassocieerd met lage bloedplaatjes, vergelijkbaar met de gevallen die zijn gemeld na AstraZeneca-vaccins, evenals één geval van trombose tijdens een klinische proef.

Hoewel de FDA geen veiligheidsproblemen identificeerde met het COVID-vaccin van J & J, meldde The Defender in oktober 2020 dat het bedrijf de klinische fase 3-onderzoeken van zijn COVID-vaccin tijdelijk stopzette nadat een deelnemer een ‘onverklaarbare ziekte’ had ervaren die vermoedelijk verband hield met het experimentele vaccin.

Tijdens de bijeenkomst van de Adviescommissie voor immunisatiepraktijken van 30 oktober 2020 werd dr. Jerald Sadoff van J & J door niet minder dan zes commissieleden onder druk gezet om de ziekte te onthullen. Hij weigerde, daarbij verwijzend naar vertrouwelijkheid.

De FDA vond dat het COVID-vaccin van J & J slechts 67% effectief was in het voorkomen van matige tot ernstige symptomen ten minste 14 dagen na vaccinatie en 66% effectief in het voorkomen van matige tot ernstige symptomen ten minste 28 dagen na vaccinatie. Dit is het eerste vaccin dat J&J heeft geproduceerd.

https://childrenshealthdefense.org/defender/johnson-johnson-covid-vaccine-reactions-hospitalized/
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Vaccinatiecentrum Johnson&Johnson wordt stilgelegd: 11 mensen met bijwerkingen, 2 opgenomen in het ziekenhuis

 • 24 november 2021 om 12:24
  Permalink

  Dit vaccin is ook beoordeeld door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en is veilig bevonden voor gebruik.

  Ondertussen moeten we volksgezondheidsmaatregelen die werken handhaven en versterken: maskeren, fysieke afstand nemen, handen wassen, ademhalings- en hoesthygiëne, drukte vermijden en zorgen voor een goede ventilatie.

  Beantwoorden
 • 24 november 2021 om 16:55
  Permalink

  Beste Tony, u verzwijgt een essentieel onderdeel van de informatie. Dit vaccin heeft (net als de andere trouwens) slechts een “voorwaardelijke”, “tijdelijke” vergunning verkregen en dit op basis van wat als een ‘noodsituatie’ omschreven werd. Bij een voorwaardelijke licentie moeten bedrijven binnen bepaalde termijnen nadere gegevens verstrekken om te bevestigen dat de voordelen nog steeds opwegen tegen de risico’s.

  Rare vaccins trouwens waarbij je achteraf nog een mondmasker moet dragen en allerlei maatregelen moet naleven.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.