Vaccinatie tegen COVID kan verplicht worden voor elke buitenlandse vakantie, zeggen wetenschappers

Wetenschappers van de Universiteit van Oxford hebben verklaard dat mensen misschien niet één keer, niet twee keer, niet drie keer tegen het Coronavirus moeten worden ingeënt, maar IEDERE keer als zij buiten hun eigen land willen reizen.

“Het soort criterium dat zou kunnen worden ingevoerd …. is dat wanneer je internationaal reist voor een korte reis, bijvoorbeeld op vakantie, je bij die gelegenheid gevaccineerd moet zijn voor die specifieke reis”.

De wetenschappers publiceerden een rapport in de Royal Society Journal waarin zij erkenen dat er weinig gegevens zijn over hoe efficiënt of langdurig de huidige vaccins zijn, zodat landen waarschijnlijk nieuwe vaccinaties nodig zullen hebben.

Eindeloos vaccins nemen terwijl er geen aanwijzingen zijn over hoe effectief ze zijn, of welke bijwerkingen ze op lange termijn kunnen hebben, klinkt absoluut krankzinnig, maar dat is wat er wordt voorgesteld.

Tegen de London Telegraph zei epidemioloog Christopher Dye, een van de hoofdauteurs van de rapporten:

“Als we denken dat de duur van de bescherming slechts een kwestie van maanden is, dan is het soort criteria dat zou kunnen worden ingevoerd – we zeggen niet dat ze moeten worden ingevoerd – dat wanneer je internationaal reist voor een korte reis, bijvoorbeeld op vakantie, je bij die gelegenheid moet worden gevaccineerd voor die specifieke reis”.

De wetenschappers zeiden ook dat vaccinpaspoorten “haalbaar” zijn, maar alleen wanneer overeenstemming kan worden bereikt over globale normen.

“Een doeltreffend vaccinpaspoort-systeem dat het mogelijk maakt terug te keren naar activiteiten van voor de ziekte, inclusief reizen, zonder de persoonlijke of volksgezondheid in gevaar te brengen, moet aan een reeks veeleisende criteria voldoen”, aldus Dye.

Andere mede-auteurs van de studie willen dat Covid-paspoorten, waarvan de Engelse minister van vaccinatie van de regering herhaaldelijk heeft gezegd dat ze niet in het land zullen worden gebruikt, “volledig worden onderzocht”.

Professor Melinda Mills waarschuwde echter dat een dergelijk systeem “onbedoeld zou kunnen discrimineren of bestaande ongelijkheden zou kunnen verergeren”, en voegde eraan toe dat “het beoogde gebruik aanzienlijke implicaties zal hebben voor een breed scala van juridische en ethische vraagstukken”.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Vaccinatie tegen COVID kan verplicht worden voor elke buitenlandse vakantie, zeggen wetenschappers

  • 29 augustus 2021 om 13:58
    Permalink

    Het uitdelen van dodelijke injekties aan de mensen die deze idioterie voorstaan is waarschijnlijk de beste oplossing om hier vanaf te komen.

    Deze aanpak zal waarschijnlijk resulteren in een snelle terugkeer van het gezonde verstand.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.