Vaccinatie tegen coronavirus: arts uit Mumbai meldt bijwerking na vaccinatie

 
Dr. Acharya was op 16 januari in het ziekenhuis gevaccineerd tijdens de eerste vaccinatieronde tegen het coronavirus en binnen 24 uur na de vaccinatie klaagde hij over een bijwerking.
In Maharashtra zijn meer dan 280 gevallen van ongewenste reactie op de vaccinatie tegen het Coronavirus gemeld.

In een ander geval van bijwerking van het Coronavirus-vaccin, is een arts uit Mumbai 24 uur nadat hij was gevaccineerd in het ziekenhuis opgenomen. Dr. Jairaj Acharya, die arts is in het VN Desai Ziekenhuis van de stad, klaagde uren nadat hij de injectie in het ziekenhuis had gekregen over koorts, uitdroging, duizeligheid en diarree, meldde de Indian Express. Dr. Acharya was op 16 januari in het ziekenhuis gevaccineerd tijdens de eerste vaccinatieronde tegen het coronavirus en binnen 24 uur na de vaccinatie klaagde hij over een bijwerking. VN Desai Hospital is een van de 10 aangewezen Covid-19-vaccinatiecentra in de stad. Een naaste bron van het VN Desai-ziekenhuis vertelde de Indian Express dat de toestand van de dokter behoorlijk ernstig was toen hij in het ziekenhuis op de IC werd opgenomen.

Extra gemeentecommissaris Suresh Kakani vertelde de Indian Express dat dr. Acharya had geleden onder een negatieve reactie op het Covid-19-vaccin en dat hij als voorzorgsmaatregel in het ziekenhuis werd opgenomen. De artsen in het ziekenhuis zeiden echter dat dr. Acharya goed op de behandeling reageerde. Kakani zei ook dat de dokter vandaag ook uit het ziekenhuis zal worden ontslagen.

Dr. Acharya, die werd gecontacteerd door de Indian Express, zei ook dat alles in orde was en dat hij vandaag uit het ziekenhuis zou worden ontslagen. Hij zei verder dat niemand bang hoeft te zijn om gevaccineerd te worden, aangezien de vaccins absoluut veilig zijn. Alleen al in de staat Maharashtra zijn meer dan 280 gevallen van ongewenste reactie op de vaccinatie tegen het Coronavirus gemeld.

Het land heeft ook twee gevallen van overlijden gemeld van mensen die onlangs waren gevaccineerd, maar de gezondheidsautoriteiten hebben gezegd dat de oorzaak van hun overlijden niet verband hield met het Coronavirus-vaccin. De vaccinatiecampagne tegen het Coronavirus in de staat Maharashtra was tot stilstand gekomen nadat de digitale Co-WIN-software te maken kreeg met technische storingen in verschillende vaccinatiecentra in de staat. De deelstaatregering heeft besloten om vanaf dinsdag de vaccinatiecampagne tegen het Coronavirus te hervatten met of zonder de digitale Co-WIN-software.

Bron: https://www.financialexpress.com/lifestyle/health/coronavirus-vaccination-mumbai-doctor-reports-adverse-reaction-after-vaccine-shot/2173952/

warning
OPGELET ! DIT IS EEN AUTOMATISCHE VERTALING !

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.