Vaccinatie in Israël: hoge sterftecijfers als gevolg van het Pfizer vaccin?

In de krant FranceSoir is een voorpagina-artikel verschenen over de bevindingen op de website van Nakim met betrekking tot wat sommige deskundigen “het hoge sterftecijfer als gevolg van het vaccin” noemen.

De krant interviewt Dr. Hervé Seligmann en ingenieur Haim Yativ van de Faculteit Geneeskunde aan de Aix-Marseille Universiteit over hun onderzoek en de analyse van hun gegevens. Zij beweren dat de injectie van Pfizer een sterfte veroorzaakt die honderden keren groter is bij jongeren in vergelijking met de sterfte door coronavirus zonder het vaccin. Het sterftecijfer ligt tientallen keren hoger bij ouderen wanneer de gedocumenteerde sterfte door coronavirus in de buurt van de vaccin toediening komt ,waardoor een grotere sterfte door hartaanvallen, beroertes, enz. wordt toegevoegd”.

Dr. Hervé Seligmann werkt aan de onderzoekseenheid voor nieuwe infectieziekten en tropische ziekten aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit Aix-Marseille in Marseille, Frankrijk. Hij heeft de Israëlisch-Luxemburgse nationaliteit en bezit een diploma in biologie, behaald aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en heeft meer dan 100 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

FranceSoir schrijft dat zij publicaties, gegevensanalyses en feedback uit verschillende landen over vaccinatie volgen en daarom belangstelling hebben getoond voor het artikel van Nakim en hen gevraagd hebben voor een interview om hun analyse en de beperkingen ervan te begrijpen.

De auteurs van het artikel verklaren dat zij geen conflicten of belangen hebben buiten het hebben van kinderen in Israël.

Na een presentatie bespraken de auteurs hun gegevensanalyse, de uitgevoerde validaties, beperkingen en vooral hun conclusies die zij vergelijken met gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid.

Hun bevindingen zijn:

  • Er is een wanverhouding tussen de door de autoriteiten gepubliceerde gegevens en de realiteit op het terrein.
  • Zij beschikken over drie informatiebronnen, naast de e-mails en meldingen van ongewenste voorvallen die zij via het internet ontvangen. Deze drie bronnen zijn de Israëlische nieuwssite Ynet, de databank van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en de federale databank van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in de VS.
  • In januari 2021 waren er 3.000 meldingen van ongewenste voorvallen met vaccins, waaronder 2.900 voor mRNA-vaccins.In vergelijking met andere jaren is het sterftecijfer 40 keer hoger.
  • Op 11 februari presenteerde een artikel van Ynet gegevens in verband met vaccinatie. De auteurs van het Nakim-artikel beweren deze analyse te hebben ontkracht op basis van gegevens die door Ynet zelf zijn gepubliceerd: “We namen de gegevens door te kijken naar het sterftecijfer tijdens de vaccinatieperiode, die 5 weken beslaat. Door deze gegevens te analyseren, kwamen we tot opzienbarende cijfers die een aanzienlijk sterftecijfer toeschrijven aan het vaccin.”
  • De auteurs zeggen dat “vaccinaties meer sterfgevallen hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt.”
  • Haim Yativ en Dr. Seligmann verklaren dat voor hen, “dit een nieuwe Holocaust is,” tegenover de druk van de Israëlische overheid om burgers te vaccineren.

Zij nodigen ook specialisten uit om hun analyses te voltooien en zijn van plan om hun ontdekking een juridisch vervolg te geven. Het ministerie van Volksgezondheid was niet bereikbaar voor commentaar op een vraag van FranceSoir over de bevindingen.

De auteurs betreuren ook “het feit dat ze niet in staat zijn om over deze essentiële informatie te communiceren” met hun medeburgers.

Op hun site schrijft Nakim: “Op 11 februari 2021 publiceerde Ynet (de bekendste Israëlische nieuwssite) een verward en verwarrend artikel met de titel ‘Vaccinatie-efficiëntiegegevens in Israël, en de snelle effecten ervan op de jeugd’. “Onze heranalyses van deze gegevens verklaren waarom tijdens het massale vaccinatieproject dat medio december 2020 van start ging tijdens een lockdown, de dagelijkse nieuwe bevestigde COVID-19-gevallen niet afnamen zoals ze doen tijdens lockdowns en nog belangrijker, waarom de aantallen ernstige, kritieke en dodelijke gevallen toenamen tijdens die periode die ten minste één maand besloeg. Van midden december tot midden februari (twee maanden) vonden 2.337 van alle Israëlische 5.351 officiële COVID-doden plaats. Onze analyses wijzen op grote toenames in de sterftecijfers tijdens het 5 weken durende vaccinatieproces, dit in vergelijking met de niet-gevaccineerden en diegenen die het vaccinatieproces volledig hebben voltooid. Vermoedelijk ontwikkelen diegenen die kort na de eerste dosis besmet raken, doorgaans ernstigere symptomen dan  niet gevaccineerden.

“Het Ynet-artikel maakt gebruik van gegevens die op een foutieve manier door het Ministerie van Volksgezondheid zijn verstrekt. Het is onduidelijk of dit opzettelijk is gedaan om de doeltreffendheid van het vaccin aan te tonen of dat dit foutief werd gedaan omdat de verstrekte gegevens verkeerd werden begrepen. Merk op dat in Israël alle vaccins van Pfizer zijn.”

Bronnen:

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/297051

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 18 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.