Vaccin Deugsignalering en Links

Alle tirannieke systemen hebben een grote groep cheerleaders nodig om te overleven en te gedijen; een groep uitbuitbare en toegewijde aanhangers die de fakkel zullen dragen en de massa’s zullen evangeliseren met de ideologie van de controle.

Zonder dit agressieve percentage van de bevolking kunnen totalitaire regimes niet aan de macht blijven. In de VS en het grootste deel van het westen hebben linkse ideologen deze rol goed vervuld. Zij beweren dat zij strijden voor de rechten van de onderdrukten, maar hun daden zijn veel duidelijker dan hun woorden, schrijft Brandon Smith op alt-market.us.

Zij hebben bijna elke draconische maatregel gesteund en venijnig verdedigd die regeringen en bedrijfselites in de afgelopen jaren hebben uitgevaardigd. Zij steunden massale censuur van conservatieven en andersdenkenden door Big Tech bedrijven. Zij steunden nationale lockdowns die honderdduizenden kleine bedrijven hebben vernietigd en de grondwettelijke rechten van miljoenen mensen hebben geschonden. Zij blijven onwetenschappelijke mondkapjesregels steunen waarvan bewezen is dat ze niets tastbaars bereiken in termen van het voorkomen van de verspreiding van virussen. Zij steunen het gebruik van “vaccinpaspoorten” die ongevaccineerde mensen effectief zouden uitsluiten van de normale economie en de normale samenleving en hen tot armoede zouden drijven. En nu zijn ze overal op het web te vinden om propaganda te maken voor de vaccinatie.

We kennen deze losgeslagen wezens onder vele namen, waaronder social justice warriors, sneeuwvlokjes, puriteinen, linkse rakkers, marxisten, communisten, globalisten, deugmensen, narcisten, enz. In principe zijn het de ergste mensen op deze planeet, en terwijl ze meestal doorzeuren over “institutioneel racisme” dat niet bestaat, of een verkrachtingscultuur die niet bestaat, of een patriarchaat dat niet bestaat (hoewel ik me begin af te vragen of we er misschien een moeten beginnen), hebben ze nu een nieuwe liefde gevonden in de Corona-“crisis”.

Maar voordat ik inga op de woke cultus en hun perverse relatie met het establishment, moet ik een fundamentele vraag stellen over het “vaccin” die niemand in de mainstream schijnt te stellen:

Waarom zouden we een experimenteel mRNA-vaccin nemen voor een virus dat 99,7% van de mensen buiten verzorgingstehuizen gemakkelijk zal overleven?

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.