UZ Gent en de “superexperten” van de Hoge Gezondheidsraad bevestigen hun anti-volksgezondheid posities

Onderzoeken / By Koen Jacobs / 10 mei 2021


Op 4 mei 2021 werd het UZ Gent door mij gecontacteerd (tekst onderaan en email in BOC-19 archief) om hun te wijzen, met concrete bewijzen, op het feit dat het ziekenhuis fout en gevaarlijk medisch advies geeft op hun website.

UZ Gent werd op de hoogte gebracht van het feit dat:

  • De COVID-19-vaccins voornamelijk bijwerkingen veroozaken in het zenuwstelsel van meisjes en vrouwen en dat dit ernstige negatieve gevolgen kan hebben voor hun vruchtbaarheid en hun baby.
  • Door “experten” van de Wereldgezondheidsorganisatie werd verklaard, in 2019, dat vaccinveiligheid in realiteit niet is zoals het aan de bevolking wordt meegedeeld, t.t.z. dat de veiligheid veel lager ligt of veel minder is dan men laat uitschijnen in o.a. kranten en op TV.
  • Bijvoorbeeld griepvaccins slechts 45% efficiënt waren in 2020.
  • Immuniteit niet door vaccins wordt veroorzaakt maar wel op een natuurlijke wijze.
  • COVID-19-vaccins geen “quasi volledige bescherming tegen de ernstige vormen van COVID-19” bieden en niet “100 procent tegen hospitalisatie” beschermen.
  • Zwangere vrouwen en vrouwen met een zwangerschapswens gevaar lopen indien zij zich laten vaccineren met COVID-19-vaccins.
  • Symptomen niet noodzakelijk “spontaan na 24 tot 72 uur” verdwijnen.

Op zijn minst verwachtte ik een antwoord van UZ Gent waarbij het ziekenhuis mij laat weten dat mijn beweringen deels of compleet fout zijn.

Echter, een antwoord heb ik tot nu toe nog niet mogen ontvangen.

Ondertussen heeft UZ Gent wel hun website aangepast, tussen 4 mei en 10 mei 2021.

In plaats van de volksgezondheid voorop te zetten, met hun geüpdatete website, kiezen zij ervoor om verder te gaan met het fout en gevaarlijk medisch advies dat eerder op hun website stond. En dit zelfs duidelijk na het consulteren van de “superexperten” van de Hoge Gezondheidsraad.

Het belang van deze feiten kan niet overschat worden want letterlijk honderdduizenden mensen rekenen op het UZ Gent voor juiste en veilige informatie.

UZ Gent website op 3 mei 2021:
https://web.archive.org/web/20210503095735/https:/www.uzgent.be/nl/zorgverleners/Paginas/covid-19-vaccinatie.aspx

UZ Gent website op 10 mei 2021:
https://web.archive.org/web/20210510093957/https://www.uzgent.be/nl/zorgverleners/Paginas/covid-19-vaccinatie.aspx

Op hun website vermeldt UZ Gent nog steeds: “COVID-19-infecties komen relatief weinig voor.

Dit is natuurlijk niet wat de bevolking te horen krijgt via de pers en via de federale regering. Immers, beide zeggen ons dat “lockdowns” en coronamaatregelen heel noodzakelijk zijn want er zijn veel te veel SARS-CoV-2-infecties, aldus de pers en de regering.

Ofwel heeft UZ Gent hier gelijk ofwel de pers en de regering. Het kan dus enkel het een of het ander zijn. Niet beide (pseudo/hyper)realiteiten tegelijkertijd. Het is duidelijk dat minstens één partij hier bewust foute informatie geeft aan de bevolking.

Waar het UZ Gent op 3 mei beweerde “er zijn momenteel weinig specifieke gegevens beschikbaar over COVID-vaccinatie en zwangerschap. Daarom beveelt de Hoge Gezondheidsraad geen systematische vaccinatie aan voor zwangere vrouwen,” beweert UZ Gent op 10 mei “de Hoge Gezondheidsraad adviseert zwangere vrouwen om zich prioritair te laten vaccineren.

Op z’n minst kan men deze nieuwe stelling verontrustend en onverantwoord vinden want het UZ Gent werd nochtans nadrukkelijk ingelicht over het feit dat voornamelijk vrouwen hun zenuwstelsel ernstige bijwerkingen ervaart na een COVID-19-vaccinatie. Zoals werd aangetoond door mij op basis van EMA-statistieken. Deze bijwerkingen kunnen ernstige gevolgen hebben voor zowel de zwangere vrouw als haar baby.

Het is duidelijk dat UZ Gent en de “superexperten” van de Hoge Gezondheidsraad geen belang hechten aan de gezondheid van een zwangere vrouw en haar baby. Dat vind ik erg shokkerend en allesbehalve wat men mag verwachten van zelfverklaarde “superexperten.”

Zowel UZ Gent als de Hoge Gezondheidsraad zullen een kopie van dit verslag van vandaag toegestuurd krijgen, in de hoop dat zij nu eindelijk eens antwoorden op mijn emails.

Hieronder een uittreksel van de email die werd verstuurd naar UZ Gent op 4 mei 2021 (inclusief links in tekst). Voor elk citaat komende van de website van UZ Gent gaf ik hun mijn bevindingen.


UZ Gent: “Het doel van de wereldwijde vaccinatiecampagne is om zo snel mogelijk groepsimmuniteit verkrijgen. Alleen zo kunnen we de verdere verspreiding van varianten tegengaan, de druk op het gezondheidssysteem verminderen en dromen van een normaal leven.

Deze beweringen zijn fout.

Groepsimmuniteit wordt niet bekomen door middel van vaccins. We kunnen daarvoor kijken naar de jaarlijkse griepvaccins. Die waren vorig jaar, bijvoorbeeld, slechts 45% efficiënt volgens Bill Gates. Dit wil zeggen dat in meer dan de helft van de gevallen die vaccins totaal geen nut hadden, behalve dan dat de producenten miljarden euro’s verdienden met de vaccins. In de overige 45% van de gevallen bieden de vaccins maar een gedeeltelijke ‘bescherming’ tegen  griepvirussen.

Reden? Omdat virussen muteren. Dus elk griepvaccin is nooit gericht tegen de meest recente virusmutatie.

Groepsimmuniteit wordt bekomen wanneer genoeg mensen een virus, in dit geval een griepvirus en een coronavirus, in hun lichaam hebben gehad en daartegen genoeg antilichamen hebben geproduceerd op natuurlijke wijze.

De druk op het gezondheidssysteem wordt niet verminderd door vaccins. Elk jaar tijdens de griepperiodes is het veel drukker in ziekenhuizen, dat weet elke verpleegster en arts maar al te goed. Nochtans wordt er in België al decennialang gevaccineerd tegen griepvirussen.

Volgens het UZ Gent laten de COVID-19-vaccins ons toe om te “dromen” van een normaal leven. Dit wil dus zeggen dat volgens het UZ Gent een normaal leven slechts bij een droom zal blijven.

UZ Gent: “Pfizer en Moderna-vaccins […] bieden ook allebei quasi volledige bescherming tegen de ernstige vormen van COVID-19, inclusief ziekenhuisopname.

Deze beweringen zijn fout.

De COVID-19-vaccins die nu worden toegediend worden niet geproduceerd op basis van de meest recente mutatie van SARS-CoV-2.  Dus kunnen de vaccins geen “quasi volledige bescherming” bieden tegen COVID-19.

Bovendien zorgen alle COVID-19-vaccins ook niet voor minder ziekenhuisopnames want we weten ondertussen dat de COVID-19-vaccins veel en ernstige bijwerkingen veroorzaken waardoor veel mensen dus in het ziekenhuis terecht komen voor behandelingen. We weten bijvoorbeeld ook dat tot in meer dan 76% van  de gevallen van bijwerkingen meisjes en vrouwen worden getroffen. En dan voornamelijk door ernstige bijwerkingen op hun zenuwstelsel. Wat ernstige gevolgen kan hebben voor de vruchtbaarheid  en tijdens de zwangerschap. Dit heeft ook een impact op de gezondheid van de baby.

UZ Gent: “COVID-19-infecties komen relatief weinig voor

Deze bewering is correct maar de pers en de overheid zeggen u dit niet.

UZ Gent: “Het AstraZeneca-vaccin beschermt voor 100 procent tegen hospitalisatie

Deze bewering is fout.

Zoals eerder vermeld. COVID-19 en griepvaccins kunnen geen 100% bescherming bieden. Dit is nog steeds wetenschappelijk en medisch onmogelijk.

UZ Gent: “Er zijn momenteel weinig specifieke gegevens beschikbaar over COVID-vaccinatie en zwangerschap. Daarom beveelt de Hoge Gezondheidsraad geen systematische vaccinatie aan voor zwangere vrouwen. Er zijn wel meer en meer data waaruit blijkt dat COVID-19 een risico inhoudt voor de zwangere vrouw en haar ongeboren kind. Dat inzicht versterkt de boodschap om zwangere vrouwen, die per definitie door contact of comorbiditeit een verhoogd risico hebben op (ernstige) COVID-19, aan te raden om zich te laten vaccineren. De voordelen voor de zwangere vrouw zijn groter dan de mogelijke risico’s van vaccinatie.

Verschillende beweringen in dit gevaarlijk medisch advies zijn fout.

Zoals eerder aangetoond. Voornamelijk meisjes en vrouwen worden het meest en het zwaarst getroffen door de bijwerkingen. Voornamelijk het zenuwstelsel wordt door de vaccins getroffen. Het is dus absoluut niet aan te raden dat meisjes en vrouwen zich laten vaccineren met deze experimentele “vaccins,” die bovendien “vergif” zijn volgens de West-Australische regering.

UZ Gent: “Ik heb een zwangerschapswens. Mag ik me laten vaccineren? De Hoge Gezondheidsraad heeft geen bezwaar tegen de systematische vaccinatie van vrouwen in de vruchtbare leeftijd die zwanger willen worden.

Dit is heel gevaarlijk medisch advies.

We weten, zoals aangetoond, dat vooral meisjes en vrouwen worden getroffen door de bijwerkingen van de COVID-19-vaccins. Dat het UZ Gent en de Hoge Gezondheidsraad vaccinatie aanraden is dus compleet onverantwoord en heel verontrustend!

UZ Gent: “Ik geef borstvoeding. Mag ik me laten vaccineren? Ook vrouwen die borstvoeding geven kunnen gevaccineerd worden, zeker als ze in de gezondheidszorg werken of tot de prioritaire groepen voor vaccinatie behoren”

Opnieuw, dit is heel gevaarlijk medisch advies. Zoals eerder uitgelegd.

UZ Gent: “Ik neem immunosuppressieve medicatie (bij IBD, reuma, transplantatie enz.), ik krijg chemotherapie of heb een aandoening waardoor mijn immuniteit onderdrukt is. Mag ik me laten vaccineren? Als je immuniteitsstoornissen hebt door een aandoening of als gevolg van de medicatie die je neemt, kan je gevaccineerd worden. Er is geen tegenaanwijzing”

Dit is gevaarlijk medisch advies dat ook een foute bewering inhoudt.

We weten sinds december 2019 met zekerheid dat vaccinexperten van de Wereldgezondheidsorganisatie niet genoeg kennis hebben van de effecten wanneer vaccins worden gebruikt in combinatie met andere medicatie.

We weten dit met zekerheid omdat zij dat zelf hebben verklaard op camera tijdens een meeting achter gesloten deuren, zoals deze video-opname dat ook bevestigt.

https://youtube.com/watch?v=TF9e77Jdvjs%3Ffeature%3Doembed

UZ Gent: “Wat als ik me na de vaccinatie ziek voel? […] De symptomen verdwijnen spontaan na 24 tot 72 uur

Deze bewering is gedeeltelijk fout.

Zoals eerder vermeld. Het zijn vooral meisjes en vrouwen die worden getroffen door de bijwerkingen. Het is vooral hun zenuwstelsel dat wordt getroffen. Dit heeft veelal een blijvende negatieve impact op hun gezondheid en kan ook de gezondheid van hun baby negatief beïnvloeden. Deze symptomen verdwijnen dus niet “spontaan na 24 tot 72 uur.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.