Universiteit van Oxford: Myocarditis en pericarditis verschijnen alleen na COVID-vaccinatie, niet na infectie

🕒 Leestijd: 2 minuten

Onderzoekers van de Universiteit van Oxford evalueerden meer dan een miljoen Engelse kinderen van 5 tot 11 jaar en adolescenten van 12 tot 15 jaar op incidenten van myocarditis en pericarditis in verband met de COVID-19-infectie en het COVID-19-vaccin.

Een andere “complottheorie” wordt werkelijkheid.

Volgens de preprint komen myocarditis en pericarditis pas voor na vaccinatie en niet na besmetting met COVID-19, schrijft Margaret Flavin.

“Hoewel zeldzaam, kwamen alle gevallen van myocarditis en pericarditis tijdens de onderzoeksperiode voor bij gevaccineerde individuen”, schreven de auteurs.

De Epoch Times bericht:

De studie analyseerde gegevens uit de OpenSAFELY-TPP-database van de National Health Service (NHS), die 40 procent van de Engelse eerstelijnszorgpraktijken omvat.

Gevaccineerde adolescenten en kinderen werden gekoppeld aan niet-gevaccineerde cohorten en twintig weken lang gevolgd om positieve COVID-19-tests, ziekenhuisopnames, COVID-19 intensive care, bijwerkingen en niet-COVID-ziekenhuisopnames te vergelijken.

Uit de gegevens van Engeland bleek dat myocarditis en pericarditis alleen bij gevaccineerden voorkomen. Deze resultaten zijn in tegenspraak met gegevens uit andere onderzoeken die een hogere incidentie van myocarditis lieten zien na een COVID-19-infectie.

Met uitzondering van drie gevallen van pericarditis traden alle andere gevallen op na de eerste vaccindosis. Ruim de helft van de adolescenten met pericarditis en myocarditis werd in het ziekenhuis opgenomen of ging naar de eerste hulp. Het is niet bekend hoeveel adolescenten intensieve zorg nodig hadden, hoewel de maximale verblijfsduur voor de behandeling van myocarditis één dag bedroeg.

Cardioloog dr. Peter McCullough, die niet betrokken was bij het onderzoek, vertelde The Epoch Times dat het onderzoek een van de vele is die aantonen dat vaccinatie tegen COVID-19 medisch niet noodzakelijk is voor kinderen, gezien het besmettingspercentage van minder dan 1 procent, en dat overmatig testen op COVID-19 is een verspilling van middelen.

Een zware dag voor Pfizer Australië tijdens de hoorzittingen in de Senaat vandaag. Senator Gerard Rennick stond in vuur en vlam toen hij hen dwong toe te geven dat ze het mechanisme niet begrepen waardoor het vaccin myocarditis/pericarditis veroorzaakt. Tot zover het vertrouwen in de wetenschap. Ze hebben geen idee! :

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.