Uitvinder van mRNA-vaccin verdedigt collega: terecht om te wijzen op giftig spike-eiwit

De waarschuwing van de Canadese arts Dr. Bridle in Frontnieuws werd breed opgemerkt: Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is. Bridle werd vervolgens aan een enorme vijandigheid blootgesteld. Nu komt er hulp uit onverwachte hoek: de uitvinder van mRNA- en DNA-vaccinaties, Dr. Robert Malone, stelt dat Dr. Bridle een onberispelijk karakter heeft en dat zijn mening wordt ondersteund door wetenschappelijke literatuur.

De gebruikelijke aanvallen en het schofferen van Dr. Bridle, die niets anders had gedaan dan het verzamelen en presenteren van gegevens van officiële peer-reviewed studies, moet Dr. Robert Malone hebben geschokt. Hij heeft een open brief aan het grote publiek gericht waarin hij verklaart dat hij de mRNA vaccinatietechnieken heeft uitgevonden – en dat de beweringen van Dr. Bridle volkomen juist zijn.

Hoofd vol geclassificeerde informatie

Malone kan het auteurschap van de vaccinatieprincipes middels mRNA en DNA aan de hand van talrijke octrooien vanaf 1989 bewijzen. Hij geeft aan sinds 1984 in het veld te hebben gewerkt en te hebben geholpen bij de bestrijding van talrijke pandemieën. Hij heeft dit ook gedaan als consultant voor het machtige Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD), waar hij zelfs toegang heeft tot geclassificeerde informatie. Malone speelde een sleutelrol in de strijd tegen Ebola en ontwikkelde een doeltreffend geneesmiddel.

Amerikaanse autoriteiten over zijn bezorgdheid ingelicht

Dr. Malone zegt zelf de gegevens en documenten te hebben bestudeerd waarop Bridle zich baseerde voor zijn verklaring dat het spike-eiwit van mRNA-vaccins toxisch zou zijn. Hij kwam tot dezelfde conclusie (dat de spike-eiwitten gevaarlijk zijn en dringend moeten worden onderzocht) en heeft zijn bezorgdheid geuit aan de U.S. Food and Drug Administration (FDA) en het Center for Biologics Evaluation and Research (CBER). Zelf zou hij uiterst verbaasd en verontrust zijn over de wijze waarop de Canadese regering de experimentele mRNA-vaccinaties behandelt – omdat hij tot nu toe de handelende personen als verstandige mensen met verantwoordelijkheidsgevoel had beschouwd.

Politisering van de wetenschap moet eindelijk stoppen

Malone vraagt of de “tegenstanders” van Dr. Bridle geen schaamte kennen en hoe het mogelijk is dat een wetenschappelijke discussie door censuur wordt beheerst. Hij beschrijft deze procedure als schokkend. Hij wijst erop dat Bridle een wetenschapper van onbesproken gedrag is die zich aan geen enkel wangedrag schuldig heeft gemaakt. Integendeel, hij zou geen belangenconflict hebben en geen financieel voordeel hebben van zijn publicatie. Hij had alleen maar geprobeerd de mensen van Canada en de hele wereld te beschermen tegen schade – in het bijzonder kinderen en adolescenten. De politisering van de wetenschap moet eindelijk ophouden. Wetenschap moet over de waarheid gaan, en om die te vinden, moeten discussies worden toegestaan. Men zou het desbetreffende gegevensmateriaal misschien anders kunnen interpreteren – maar censuur zou in geen geval geoorloofd zijn.

Noch Bridle, noch Malone zijn tegenstanders van vaccinatie

Het is van essentieel belang erop te wijzen dat Bridle noch Malone anti-vaccinatie zijn – integendeel. Hun hele wetenschappelijke werk draait om dit onderwerp – en om de ontwikkeling van doeltreffende hulp voor mensen in risicosituaties. Daarentegen is de ongenuanceerde inhoud meestal te vinden aan de kant van politiek gemotiveerde vaccinfanatici, die vaak geen enkele deskundigheid bezitten.

De open brief in het origineel:

Open Brief van Dr. Robert Malone om te downloaden (Engelstalig).

Bron: FrontNieuws d.d. 20 juni 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.