U komt toch ook? FUSION festival: zondag 18 september

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Fusion 2 is een GRATIS festival voor jong en oud met workshops en animatie die je kan beleven met rustige achtergrondmuziek. Het festival zal plaatsvinden op 18-09-2022 vanaf 12u00 op het domein van Hengelhoef bij Houthalen.

Verbinden

We leven momenteel in een tijd waar er sociale uitsluiting is, een wereld waarin we medische discriminatie maar normaal vinden. In een asociale maatschappij waar discriminatie en apartheid de norm werd. Een wereld waarin angst regeert. Om mensen met elkaar te verbinden en voor een betere, warme toekomst voor ons en onze kinderen hebben wij Fusion in het leven geroepen: een project waarin de mensenrechten weer centraal staan zonder discriminatie of uitsluiting. Een project waar mensen weer samenkomen.

Fusionfestival is voor en van iedereen, en bijgevolg volledig gratis.


Vele verschillende groepen, elk met hun eigen achterban en unieke kijk op de toekomst, hebben een gezamenlijk doel. Zij willen kennismaken met andere groepen en mensen, elk met hun eigen unieke inbreng. Wij gaan met zijn allen uiteindelijk een mooie toekomst tegemoet, één vol liefde en vrijheid.
Mensen zijn op zoek naar gelijkgestemden, ze hebben vrienden, kennissen en familie verloren in een steeds sterker polariserende samenleving en denken vaak dat ze alleen zijn hierin. Vele mensen hadden zich al ingeschreven voor de eerste fusion en binnen 8 dagen waren er 2000 kaarten gereserveerd. Ook nu weer lopen de reacties zeer vlot binnen. Er blijkt dus een grote vraag naar verbinding te zijn.

Nu al is duidelijk dat deze editie een succes wordt.
Marko

http://fusionfestival.be/optredens.html

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.