Tweejarige sterft na inenting met het Pfizer vaccin

Het overlijden werd gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), de Amerikaanse versie van het gele kaartsysteem in het VK. Uit details blijkt dat het tweejarige meisje uit Virginia op 25 februari 2021 een tweede dosis van de experimentele Pfizer-prik kreeg. Maar vier dagen later, op 1 maart, werd de tweejarige helaas in het ziekenhuis opgenomen omdat ze ernstig ziek werd na de prik.

In het systeem van VAERS kan u het verslag terugvinden door te zoeken naar VAERS ID – 1074247. In het verslag staat dat de twee jaar oude meisje slechts twee dagen later op 3 maart overleed. Het rapport vermeldt duidelijk dat de peuter geen andere (levensbedreigende) aandoeningen had, geen geboorteafwijkingen en geen blijvende invaliditeit.

De experimentele Pfizer-prik is niet goedgekeurd voor gebruik bij kinderen, dus we kunnen alleen maar aannemen dat ze op tragische wijze door haar ouders als proefpersoon werd aangeboden om deel te nemen aan de huidige onderzoeken die in de VS worden uitgevoerd met kinderen vanaf 6 jaar maanden oud.  Stanford Medicine begon trouwens op 14 april 2021 met proeven waarbij kinderen tussen twee en vijf jaar oud worden ingespoten met het Pfizer vaccin.

“We moeten ervoor zorgen dat de kinderen worden beschermd”, zegt dr. Yvonne Maldonado, expert op het gebied van pediatrische infectieziekten die het onderzoek op Stanford leidt.

Als een tweejarige zijn leven verliest door het Pfizer-mRNA-“vaccin” die als bescherming moest dienen, stop dan de wereld, want dan we willen uitstappen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.