Tweeëntwintig Amerikaanse staten hebben al maanden geen Coronamaatregelen meer… en doen het beter

Op dinsdag 18 mei ging bovenstaande afbeelding viraal op de sociale media. Daarop kunt u aan de kleuren zien welke Amerikaanse staten worden geregeerd door linkse “Democraten” (= blauw) of door conservatieve “Republikeinen” (= rood). Alle andere bevindingen zijn zeer interessant. Omdat in de meeste Republikeinse staten, de Corona maatregelen zijn afgelopen. Zoals we al wisten van enkele voorbeelden zoals Florida, met groot succes. De economie doet het daar beter, en het dodental geeft geen reden tot bezorgdheid.

Om te beginnen is het veel werk om de maatregelen in een land van 50 staten te documenteren, en ze kunnen dagelijks veranderen. Wie bijvoorbeeld de huidige voorschriften inzake gezichtsmaskers wil nagaan, kan dat momenteel doen op de site AARP.ORG. We hebben de gegevens van de kaart steekproefsgewijs gecontroleerd en heel weinig fouten gevonden, meldt Report24. Het is ook mogelijk om dit te controleren via de Covid-19 policy tracker page, hoewel u altijd de datum op alle informatie moet controleren.

Republikeinse staten redden het grotendeels zonder covidmaatregelen

Terug naar de “virale kaart.” Pictogrammen met doorgestreepte gezichtsmaskers betekenen dat de meeste Corona-maatregelen in die staat zijn afgelopen. Het is echter mogelijk dat er nog steeds “vriendelijke aanbevelingen” van de autoriteiten zijn om afstand te houden en maskers te dragen. De doorgestreepte spuit betekent dat het strafbaar is om sociale participatie afhankelijk te maken van mRNA experimentele vaccinatie. Niet-ingeënte personen mogen in deze staten niet worden gediscrimineerd.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.