Tweedeling in Nederlandse maatschappij ontstaat door invoering van de QR-pas

Vanaf 25 september doet in Nederland de Corona-app met QR code zijn intrede. Daarmee is de medische apartheid een feit, het werkt tweedeling en uitsluiting in de hand.

De oppositie tegen het beleid van de het demissionaire kabinet Rutte III neemt weliswaar toe, maar op korte termijn valt er geen verandering te verwachten. Staatssecretarissen die de moed hebben om zich tegen het beleid uit te spreken worden gewoon ontslagen door demissionair premier Mark Rutte.

Oppositiepartijen worden afgeschilderd als complottheoristen of erger. Een dialoog lijkt vrijwel onmogelijk geworden, kritische wetenschappelijke onderbouwingen worden niet serieus genomen of in de doofpot gestopt. Corona lijkt inmiddels verworden tot een religie; je gelooft erin of niet.

Pepijn van Houwelingen (FVD) behoort tot een van de weinigen die de juiste kritische vragen durft te stellen. Dat doet hij op voortreffelijke wijze en hij laat zich niet afbonjouren door de Coronagelovigen. In 9forNews schets hij het toekomstscenario voor de niet gelovigen.

Is dit ook de toekomst voor (geheel) België? Is dit waarmee we, al dan niet, stilzwijgend toestemmen? Een apartheidsstaat gebaseerd op een politieke keuze in plaats van een wetenschappelijk te onderbouwen werkelijkheid?

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.