Twee tienermeisjes krijgen hartstilstand en sterven binnen enkele dagen na inenting met het mRNA Covid-vaccin

Het vijftienjarig meisje was afkomstig uit New Hampshire en had ongeveer vier dagen voor haar dood een dosis van het Moderna vaccin gekregen.

Het meisje had geen eerdere levensbedreigende aandoeningen, geboorteafwijkingen of handicaps maar kreeg op 5 april 2021 toch een hartstilstand. Helaas overleed zij slechts een dag later.

De verpleegkundige die de melding deed bij VAERS (die u hier kunt vinden – VAERS ID – 1187918) schreef: “Ik kan mij de exacte datum van het eerste of tweede Moderna Vaccin niet herinneren, maar wij schatten dat dit zich ongeveer 3-4 dagen na haar tweede Moderna Vaccin voordeed”.

Het zeventienjarige meisje kwam uit Wisconsin en het is niet bekend of het haar eerste of tweede dosis was, maar zij kreeg op 2 april 2021 een injectie met de Pfizer / BioNTech mRNA vaccin.

Hoewel zij geen eerdere levensbedreigende aandoeningen, geboorteafwijkingen of handicaps had, kreeg zij slechts acht dagen later een hartstilstand volgens het VAERS rapport.

De arts die het rapport bij VAERS indiende (dat u hier kunt vinden – VAERS ID – 1199455) schreef – “Patiënt meldde ademhalingsmoeilijkheden en pijn op de borst, erna deed zich een hartstilstand voor met de dood tot gevolg”.

Hoewel de autoriteiten zullen beweren dat het niet bewezen kan worden dat de experimentele mRNA-vaccins de schuldigen zijn, weten we wel dat tienermeisjes niet zomaar dagelijks zonder onverklaarbare reden een hartstilstand krijgen. Het is geen natuurlijk verschijnsel en iets heeft deze onfortuinlijke gebeurtenissen en de vroegtijdige dood van twee jonge meisjes veroorzaakt. De gemeenschappelijke factor zijn de mRNA Covid injecties.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.