Tucker Carlson: ken de potentiële risico’s van Coronavirus-vaccins voordat je je laat vaccineren

Tucker Carlson waarschuwt Amerikanen om eerst de potentiële risico’s van Coronavirus (COVID-19) vaccins te kennen voordat ze een afspraak maken om zich te laten vaccineren, schrijft Nolan Barton.

“We weten veel over de positieve kanten van het vaccin. We zijn er helemaal voor dat kwetsbare mensen vaccins nemen”, zei Carlson woensdag 5 mei tijdens zijn uitzending op Fox News. “Maar weet je iets over de keerzijde?”

Duizenden sterfgevallen in verband gebracht met COVID-19 vaccin

Hij vroeg zijn kijkers of ze weten hoeveel Amerikanen zijn overleden na het nemen van het COVID-19 vaccin.

Het korte antwoord is 4.178. Dat is volgens de laatste gegevens geplaatst door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) van meldingen ontvangen door het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) tot maandag 3 mei.

Carlson merkte op dat VAERS, dat wordt beheerd door de CDC en de Food and Drug Administration (FDA), in de loop der jaren veel kritiek heeft gekregen omdat het de neiging heeft vaccinletsels te onderwaarderen. Hij vertelde dat in een verslag dat in 2010 bij het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) werd ingediend, werd geconcludeerd dat door het VAERS “minder dan één procent van de ongewenste voorvallen bij vaccins wordt gemeld”.

Dus het totale aantal sterfgevallen na het krijgen van het COVID-19 vaccin is waarschijnlijk hoger dan 4.178. “Misschien wel veel hoger”, zei Carlson.

De Fox News journalist vergeleek de gerapporteerde cijfers met de andere gerapporteerde cijfers van andere massale vaccinatiecampagnes in het land. Volgens Carlson krijgen elk griepseizoen meer dan 160 miljoen Amerikanen een griepvaccin. Hij merkte op dat “een relatief klein aantal mensen sterft na het krijgen van die injecties”.

Er werden 203 sterfgevallen in verband gebracht met het griepvaccin in 2019, 119 in 2018 en 85 in 2017. Die kunnen ook door VAERS te laag zijn geteld, maar het verschil met de sterfgevallen door COVID-19 vaccins is te groot om zomaar te negeren.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.