‘TRUTH’ met RFK, Jr. en Dr.Joseph Mercola: De shaduw alliantie tussen Big Pharma en Big Tech

CHD-voorzitter Robert F. Kennedy, Jr. en Dr. Joseph Mercola bespreken hoe het verhaal van Big Pharma en Big Tech – dat “vaccins de enige manier zijn om de normaliteit te herstellen” – leidt tot de vernietiging van onze grondwettelijke rechten.

In de laatste aflevering van “TRUTH” met Robert F. Kennedy, Jr., interviewt Kennedy Dr. Joseph Mercola over het door angst gedreven COVID-19- verhaal, de voortdurende inspanningen om overheidsbeperkingen te weerstaan ​​en het verlies van vrijheid over de hele wereld.

Hoogtepunten uit hun uitgebreide discussie zijn onder meer:

  • Aantekeningen over het binnenkort uit te brengen boek ” The Truth About COVID-19 ” van Mercola en Ronnie Cummins. Kennedy, die de forward naar het boek schreef , zegt dat de pandemie wordt gebruikt om rijkdom naar boven te verplaatsen, burgerrechten af ​​te schaffen en de democratie te vernietigen. De officiële release van het boek is 29 april.
  • De enorme inspanning vanaf het begin om het idee te verkopen dat de enige manier om COVID onder controle te houden, was door middel van maskers en lockdowns.
  • Hoe het publiek grotendeels geconditioneerd was om te geloven dat de wereld moest wachten op een vaccin voor een zinvolle interventie tegen COVID.
  • Hoe overheidsfunctionarissen en de media informatie over mogelijke behandelingen zoals hydroxychloroquine en ivermectine onderdrukten .
  • Hoe persoonlijke gegevens die Google de afgelopen bijna twee decennia heeft verzameld, worden gebruikt om openbaar gedrag te manipuleren.
  • Hoe Google-zoekopdrachten mensen wegleiden van alles dat in strijd is met het verhaal van Pharma, waaronder natuurlijke gezondheid, chiropractors en voeding.

Bekijk de video hier

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.