Trump klaagt Dr. Fauci aan; Aangeklaagd als vijandige strijder

 

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft namens president Donald J. Trump een verzegelde aanklacht afgerond met de naam Dr.Anthony Fauci, directeur van het ‘National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ en lid van de coronavirus-taskforce, een verrader van Amerika, volgens een Washington-bronnen die bekend zijn met de kwestie.

De aanklacht, die momenteel op de Resolute Desk in het Oval Office ligt, beschuldigt Fauci van talloze zware misdrijven en misdrijven dewelke tot schorsing van zijn medische licenties tot gevolg kunnen hebben en hij voor de rest van zijn leven naar GITMO zou kunnen worden gedeporteerd. Die beschuldigingen omvatten naar verluidt verraad, samenzwering met de vijand en fraude. Artikel 2 van sectie 4 van de grondwet van de Verenigde Staten bepaalt: “De president, vice-president en alle civiele functionarissen van de Verenigde Staten zullen uit hun ambt worden ontheven wegens afzetting voor en veroordeling van verraad, omkoping of andere  zware misdaden en misdrijven . “

Hoewel Fauci geen politicus of regeringsfunctionaris is, is hij een beroepsambtenaar en kan hij daarom worden beschuldigd van crimineel misdrijf, zoals uiteengezet in artikel 2, sectie 4.

Bronnen dicht bij het Fauci onderzoek zeiden dat Trump achterdochtig werd over de bedoelingen van Fauci na het lezen van Tweets die de dokter in verband brachten met een ‘Deep State’-staatsgreep die bedoeld was om zijn herverkiezingscampagne te verlammen. Deze Tweets beweerden dat Fauci en niemand minder dan Barack Hussein Obama een “hoax” hadden georkestreerd om de economie te tanken, wat een ondergang betekent voor een president wiens belangrijkste presidentiële prestatie een economische heropleving was. De Tweets veronderstellen dat het Coronavirus een voorwendsel is om Amerikanen te ontdoen van de rechten en vrijheden die ze dierbaar zijn, en dat Fauci een nieuwe wereldorde wil inluiden die de grondwet zou afschaffen en de Amerikaanse leiders zou vervangen door personeel van de Verenigde Naties.

Fauci’s verdachte gedrag tijdens persconferenties over het coronavirus wakkerde het vermoeden van Trump verder aan. Op 20 maart noemde Trump het State Department het ‘Deep State Department’. Fauci stond achter hem en maakte een afwijzend handgebaar, liet zijn hoofd zakken en wreef over zijn voorhoofd.

‘Trump vatte het op als een persoonlijke beloning. Trump vergeeft of vergeet niet. Hij had Fauci in de gaten gehouden, en de acties van Fauci hielpen de vermoedens van de president te bevestigen ”, aldus onze bron.

Bovendien is Fauci een frequente gast geweest van CNN en MSNBC, netwerken die vaak kritiek hebben op Trumps pandemische reacties. Hij heeft zijn status als een van Amerika’s meest opmerkelijke artsen gebruikt om de boodschappen van Trump rechtstreeks tegen te spreken.

De Tweets, gecombineerd met het radicale gedrag van Fauci, zetten Trump ertoe aan de Justitie te leiden Afdeling om het verband tussen Fauci en Obama te onderzoeken. Onderzoekers vernamen – en blijkbaar lekten – gegevens waaruit bleek dat Obama in 2015 Fauci opdracht gaf om een ​​”donatie” van $ 3,5 miljoen aan een virologielaboratorium in Wuhan goed te keuren. Fox News en de Washington Post hebben artikelen gepubliceerd waarin wordt gevraagd of Covid-19 afkomstig is uit de Wuhan-faciliteit. Bovendien bleek uit een afluisteren op Fauci’s telefoon en elektronische apparaten dat de dokter en de in ongenade gevallen voormalige president een hechte vriendschap hebben onderhouden; onderschepte telefoontjes en e-mails toonden aan dat Obama en Fauci hadden samengespannen om de autoriteit van Trump te ondermijnen door Fauci de president ondeugdelijk medisch advies te laten geven in zaken met betrekking tot de pandemie. Ten eerste zei Fauci tegen Trump dat het virus “niets was om je zorgen over te maken. “Toen keerde hij de koers om en waarschuwde Trump Covid-19 het land volkomen teisteren, tenzij de staat van beleg onmiddellijk maatregelen zou nemen om de verspreiding te beteugelen. Fauci gaf een verkeerde voorstelling van zaken en cijfers, en hij verhoogde het sterftecijfer (CFR) kunstmatig door de CDC te instrueren alle sterfgevallen als gevolg van ademhalingsproblemen te bestempelen als Covid-19-sterfgevallen, zelfs als de persoon nooit een Covid-19-test heeft ondergaan.

Enkele voorbeelden overstijgen de absurditeit. Bijvoorbeeld: in Queens, New York, liep een 23-jarige zwarte man vanuit een buurtwinkel naar huis toen een auto naast hem stopte en de bestuurder een de jonge man neerschoot. Twee kogels raakten zijn borst met een dubbele klaplong tot gevolg. Omdat hij hierdoor ademhalingsmoeilijkheden had en twee uur later aan de beademing werd gezet, zei het ziekenhuispersoneel dat het coronavirus hem had gedood. Ze hebben geen Covid-19-test uitgevoerd.

n Brooklyn, een 96-jarige vrouw met diabetes en hoge bloeddruk viel dood neer toen haar hart stopte met kloppen. Het kantoor van de medische onderzoeker in New York City maakte een lijst van de doodsoorzaak: het coronavirus.

De volgende dag voegde New York meer dan 3.000 “vermoedelijke positieven” toe aan het groeiende aantal Covid-19-dodelijke slachtoffers van de staat. Het onderzoeksteam van Trump heeft een schat aan bewijs gevonden dat bewijst dat Dr. Fauci de staat dwong om alle onjuiste sterfgevallen sinds januari de schuld te geven van het coronavirus.

‘Door dat te doen, hebben ze het aantal doden vergroot. Hoe meer doden door het coronavirus, hoe slechter het er voor Trump eruitziet. En de strengere beperkingen worden steeds groter naarmate meer staten de staat van beleg aannemen. Trump had er genoeg van en besloot dat hij de schroeven in Fauci had gezet, ”zei onze bron.

Als alle informatie correct is, heeft de speciale aanklager van Trump Fauci in het geheim aangeklaagd en de dokter van de “Deep State” beschuldigd van misdaden onder de Patriot Act en de Spionage Act van 1917.

Vertaald door Google

Bron: https://realrawnews.com/2020/12/trump-indicts-dr-fauci-charged-as-enemy-combatant

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.