Trap er niet in – De “Indiase Covid variant” bestaat niet

Laten we voor eens en altijd opheldering verschaffen over de propaganda van de Britse regering en de media over de “nieuwe variant”, schrijft dailyexpose.co.uk.

De eerste “variant” van SARS-CoV-2 die volgens de autoriteiten COVID-19 veroorzaakt, is nooit wetenschappelijk geïsoleerd. Dit is publiekelijk gedocumenteerd via Freedom of Information Requests aan de Britse regering, die u hier kunt vinden.

Uw verzoek
Alle gegevens in het bezit, het beheer of de controle van Public Health England
waarin de isolatie wordt beschreven van een SARS-COV-2 virus, direct uit een monster genomen van een zieke patiënt, waarbij het patiëntenmonster niet eerst werd gecombineerd met een andere bron van genetisch materiaal (d.w.z. apenniercellen of vero-cellen; leverkankercellen).

Let wel, ik gebruik “isolatie” in de alledaagse betekenis van het woord: het
het scheiden van een ding(en) van al het andere. Ik vraag niet om gegevens
waar “isolatie van SARS-COV-2” in plaats daarvan verwijst naar:

• het kweken van iets, of
• het uitvoeren van een amplificatietest (d.w.z. een PCR-test), of – het sequencen
van iets.

Merk ook op dat mijn verzoek niet beperkt is tot dossiers die werden opgesteld door het PHE of die betrekking hebben op werk gedaan door het PHE. Mijn verzoek omvat elk soort record, bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot) elke gepubliceerde peer-reviewed studie die het PHE heeft gedownload of afgedrukt. Geef voldoende informatie over elk document, zodat ik het kan identificeren en met zekerheid toegang kan krijgen tot elk record (d.w.z. titel, auteur(s), datum, tijdschrift, waar het publiek toegang toe heeft).

Antwoord
Het PHE kan bevestigen dat het geen informatie in bewaring heeft op de manier die in uw verzoek wordt gesuggereerd.

En ook in de CDC-documentatie (blz. 43) in de VS, waarin staat dat “er geen quaniteerbare virusisolaten van het 2019-nCoV beschikbaar waren voor CDC-gebruik”.

De analytische gevoeligheid van de rRT-PCR-assays die zijn opgenomen in het CDC 2019 Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel werd bepaald in Limit of Detection studies. Aangezien geen gekwantificeerde virusisolaten van het 2019-nCoV beschikbaar waren voor CDC-gebruik op het moment dat de test werd ontwikkeld en deze studie werden uitgevoerd, werden assays voor de detectie van 2019-nCoV RNA getest met gekarakteriseerde bestanden van in vitro getranscribeerd RNA van de volledige lengte (N-gen; GenBank-toetreding: MN908947.2) van…

Het kan nog steeds niet nauwkeurig worden opgespoord via PCR / lateral flow testen.

PCR test niet op virusmateriaal, het is een amplificatie-instrument dat RNA detecteert, dat vergelijkbaar is met DNA. We hebben het allemaal. Als je testmateriaal met PCR voldoende vaak amplificeert, “kun je alles in iedereen vinden”, om Kary Mullis, de uitvinder van de test, te citeren, en dit is precies wat de autoriteiten hebben gedaan door tot wel 45 cycli te testen.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.