Toxic by Design. Big Pharma experten spreken zich uit

🕒 Leestijd: 3 minuten

Twee zeer ervaren farmaceutische professionals, met zeer verschillende loopbanen in de industrie, worden in deze video samengebracht omdat hun individuele kennis en onderzoek aantoont dat zowel regeringen als de industrie niet de waarheid vertellen over de veiligheid van Covid-19 vaccins.

Deze video toont een fascinerend, maar zeer verontrustend interview met Alexandra (Sasha) Latypova, een voormalig leidinggevende in de farmaceutische industrie die met veel bedrijven heeft gewerkt, waaronder Pfizer. De presentators van UK Column worden bijgestaan door Hedley Rees, die dit interview met Sasha mogelijk maakte.

Sasha Latypova, oorspronkelijk afkomstig uit Oekraïne, woont sinds de jaren negentig in de VS. Na de oprichting van een aantal succesvolle bedrijven die zich richtten op de beoordeling van klinische proeven, besloot ze haar bedrijven te verkopen en met pensioen te gaan om zich op haar kunst te concentreren.

Toen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) begin 2020 een pandemie van het coronavirus uitriep, duurde het niet lang voordat Sasha zich begon te realiseren – aangespoord door de overduidelijk onzinnige ontkrachting van hydroxychloroquine – dat alle voorzorgsmaatregelen en goede productiepraktijken waarop we allemaal vertrouwen om ons veilige en effectieve geneesmiddelen te leveren, waren losgelaten om mRNA-experimentele nieuwe ‘vaccins’ uit te rollen. Ze begon aan een uitgebreid en grondig onderzoek.

Kartelvorming

Na toegang tot en bestudering van de contracten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie voor Covid-19 vaccinaties, therapeutica en diagnostica, ontdekte Sasha Latypova al snel dat Pfizer en Moderna in feite een kartel hadden gevormd waarvan de contracten als militair werden behandeld en die als zodanig van alle aansprakelijkheid werden ontheven, zolang de betrokkenen de bevelen opvolgden van de PREP Act, die het kader vormt voor de Amerikaanse paraatheid in noodsituaties.

Geen waarborgen, geen aansprakelijkheid

Veel commentatoren van de farmaceutische industrie hebben de afgelopen jaren opgemerkt dat de Big Pharma-merken tegenwoordig weinig meer doen dan marketing, en de productie van de honderden basiscomponenten van hun merkproducten overlaten aan andere bedrijven. Sasha Latypova zet in dit interview onder andere uiteen hoe het Pentagon honderden bedrijven bezat, coördineerde en controleerde die bijdroegen aan de productie en fabricage van wat, volgens haar, chemische wapens zijn. mRNA-platforms zijn een blijvertje en zullen doorgaan met het schaden en doden van degenen die hun lichaam ervoor opofferen. Sasha heeft haar openhartige getuigenis bij vele gelegenheden afgelegd, en heeft bewijs geleverd aan de Duitse Corona Onderzoekscommissie.

Haar getuigenis komt in wezen hierop neer:

“De waarborgen, controles en voorschriften waarop het publiek vertrouwt om hen tegen schade te beschermen, zijn geschrapt in naam van Covid. Een prototype (gedefinieerd in de farmaceutische industrie, zoals in andere industrieën, als een meestal werkend model van een nieuw product, of een nieuwe versie van een bestaand product) voor elke merk Covid injectie werd vervaardigd onder een US Department of Defense prototype overeenkomst, en is als zodanig geen verantwoording of vereiste voor veiligheid of werkzaamheid.”

Ze vertelt over de aanzienlijke variaties in toxiciteit tussen verschillende batches Covid-injectievloeistof, en het onvermogen van farmaceutische bedrijven om mRNA-platforms te produceren in de hoeveelheden die nodig zijn. Sasha pleit voor de conclusie: dat de fabrikanten en farmaceutische merken hebben samengespannen om wat zij noemt “regelgevings- en productiefraude” te plegen. Door het analyseren van de VAERS database van ernstige bijwerkingen van de VS, die een veel bevredigender instrument is dan de vergelijkbare Yellow Card gegevens van de Britse MHRA, heeft ze ontdekt dat niemand zeker weet waarmee hij zal worden geïnjecteerd of hoe giftig het zal zijn; het is een loterij. (UK Column heeft eerder Christine Cotton uit Frankrijk geïnterviewd over de VAERS gegevens).

Sasha praat met UK Column standvastig over wat ze heeft ontdekt door haar niet aflatende onderzoek, inclusief de gevaren voor zwangere vrouwen, zogende moeders en hun baby’s.

Ingevroren voor opslag

Hedley Rees (eerder geïnterviewd door UK Column) is Managing Consultant bij PharmaFlow Limited, een Britse consultancy gespecialiseerd in operations and supply chain management in life sciences. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in industriële engineering, logistiek en supply chain management en vervulde eerder leidinggevende functies bij onder meer Bayer UK en British Biotech. Hedley legt in dit interview uit hoe hij heeft ontdekt dat de mRNA-“vaccins” nooit hadden mogen worden ingevroren voor opslag, en waarom niet.

Veiligheidssignalen worden genegeerd, partijen worden niet teruggeroepen ondanks dat ze door de autoriteiten zijn gesignaleerd. In Orange County, Californië, in 2021, veroorzaakte een batch Moderna Covid-vaccins een buitensporig aantal ernstige bijwerkingen, met vele doden tot gevolg. De waarschuwing die dit veroorzaakte werd genegeerd.

Sasha en Hedley belichten een thema waarvan weinigen weten dat het bestaat: hoe een ‘vaccin’ ontstaat.

Sasha leverde UK Column de volgende tekst bij haar interview:

“Hier, op de website van de Amerikaanse toezichthouder FDA, is de presentatie waarnaar ik even na 45 minuten in het interview verwijs: de Vaccines and Related Biological Products Advisory. Committee October 22, 2020 Meeting Presentation by Robert Johnson PhD. Het organigram staat op p.12 [interne nummering, gelijk aan p. 11 in de paginanummering van het PDF-bestand], en vervolgens wordt op p.17 het “portfolio” weergegeven, dat in feite veel groter en veelzijdiger is dan ze laten zien.”

“Bijvoorbeeld, hier, onder de overkoepelende naam van het Medical CBRN Defense Consortium, staan alle bedrijven, universiteiten en non-profit organisaties waarmee het US Department of Defense momenteel contracten kan afsluiten onder Other Transactional Authority (d.w.z. het maken van militaire “prototypes”) binnen het militaire consortium voor Chemische, Biologische, Radiologische en Nucleaire “tegenmaatregelen” (wat ik interpreteer als wapens).”

Bron.

Video.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.