Topviroloog: “Men mag mij werkelijk in de gevangenis duwen als dit een goed einde heeft”. Maar omgekeerd dus ook !

🕒 Leestijd: 3 minuten

Besluitvormers in de WHO zullen verantwoordelijk en aansprakelijk worden gehouden voor de dramatische gevolgen die deze biologische experimenten op mensen mogelijk met zich meebrengen.

Naar de gevangenis?

Deze harde stelling claimt gerenommeerd wetenschapper Vanden Bossche in een video tegen kindervaccinatie met het covid vaccin gemaakt bij Blckbx.

Men mag mij werkelijk in de gevangenis opsluiten als dit tot een goed einde komt. Maar omgekeerd dus ook ! Iedere verantwoordelijke, publieke gezondheid, medici, noem maar op,… die ijveren voor de massale vaccinatie van kinderen moeten durven zeggen dat wanneer dit verhaal ongunstig afloopt, men hen zondermeer mag opsluiten. Het is echt van cruciaa belang dat jullie andere bronnen consulteren dan hetgene wat jullie dagdagelijks op tv en mainstream media wordt voorgeschoteld. In het belang van jullie EIGEN kinderen.

“Kinderen vaccineren tegen Covid-19 is een doodzonde!” zegt viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche…

Na Deel 1 is er nu dan ook Deel 2 in reeks van viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche. Ging Deel 1 nog over de werking van vaccins ten tijde van een pandemie, Deel 2 gaat in op het vaccineren van kinderen en daarover is de vermaarde specialist stellig; “het is een doodzonde” en hij voegt daar aan toe; “men mag mij werkelijk in de gevangenis duwen als dit een goed einde heeft…”

Priming

Vanden Bossche legt minutieus uit hoe vaccinatie bij een “naïef” (onvolgroeid) immuunsysteem werkt en duidt tevens het fenomeen “priming”.

Dit is het mechanisme waarbij het immunsysteem t.g.v. een vaccin voor het leven lang is geprogrammeerd om antistoffen op te roepen voor een specifieke virusstam, zoals SarsCov-2. Deze respons ‘overrulled’ het natuurlijke immuunsysteem en daardoor ontstaan er bij een hoge virulentie – die er nu is vanwege dominante varianten zoals Omikron – gevaren voor de gezondheid en dus zeker bij kinderen” vertelt de viroloog gepassioneerd.

Hier kun je kijken naar Deel 1

Eind december 2021 reisde programmamaker Flavio Pasquino samen met een cameraploeg af naar België om een tweeluik op te nemen met de roemruchte 9 maanden geleden luidde hij de noodklok bij de WHO en intussen zijn al zijn beweringen uitgekomen. “Massavaccinatie heeft de pandemie niet bedwongen maar dominante varianten hebben de zaak keer op keer verergerd waardoor we feitelijk de pandemie in stand houden met terugkerende golven”, aldus Dr. Geert Vanden Bosche, die alles minutieus toelicht.

Vanden Bossche werkte in het verleden voor de Bill & Melinda Gates Foundation, voor Gavi The Vaccine Alliance en voor vele commerciële partijen waar hij “hands on” aan de ontwikkeling van vaccins mocht sleutelen en daardoor veel multidisciplinaire kennis opdeed.

De discipline die in deze pandemie het meest verwaarloost is geworden, is de immunologie” vertelt de Belgische wetenschapper. Immers, ik ken veel specialisten die alles weten van 1 vakgebied bijvoorbeeld virologie. Echter, ze weten vervolgens weinig of niets van immunologie of vaccinologie. Als iemand al deze drie zaken niet beheerst, kan hij/zij onmogelijk de complexiteit van de problematiek rondom deze pandemie overzien. Ik ben op alle drie deze gebieden bekwaam en zie dat met immunologie en met name de natuurlijke immuniteit en de interactie met het virus en het huidige vaccin, nauwelijks of geen aandacht krijgt”.

Tijdens Deel 1 van het tweeluik, wordt Dr. Geert Vanden Bosche onder andere geconfronteerd met twee video fragmenten van de VRT (Belgische publieke omroep) waarin twee collegae kritiek uiten op zijn eerdere stellingen. Vanden Bosche weerlegt de kritiek met verve en deelt zelfs rake klappen uit aan het adres van vaccinoloog Dr. Corinne Vandermeulen en vaccinoloog Prof. Isabel Leroux-Roels.

Boosters verergeren de zaak

Op de vraag “wat moeten mensen doen die al dubbel gevaccineerd zijn, nu ze een booster krijgen aangeboden?” is Vanden Bosche resoluut;

Boosters verergeren de zaak en zijn uit den boze! Ten eerste ga je de kwaliteit van je antistoffen niet verbeteren. Ten tweede lopen mensen opnieuw gevaar op bijwerkingen. Ten derde wordt er wederom een nieuwe variant gestimuleerd om te gaan domineren. We houden daarmee de pandemie in stand!”.

In Deel 2 gaan we in op het vraagstuk, vaccinatie bij kinderen. Ook hierover was Vanden Bosche resoluut;

Het is een onvergefelijke zonde en eigenlijk moet ik zeggen…een doodzonde. En ik kan ook uitleggen waarom…

Wil je meer weten over Geert Vanden Bossche, kijk dan op zijn website: www.voiceforscienceandsolidarity.org

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.