Topdokter legt uit waarom het aantal ‘turbokankers’ waarschijnlijk nog erger zal worden

🕒 Leestijd: 3 minuten

“We weten dat de COVID-vaccins verschillende graden van schade aan het immuunsysteem hebben aangericht bij een fractie van de mensen die ze hebben gebruikt”, getuigde Dr. Harvey Risch in een recent interview met The Epoch Times .

“En die schade kan variëren van het vaker krijgen van COVID tot het krijgen van andere infectieziekten, en misschien kan het op de langere termijn ook kanker zijn ”, waarschuwde hij.

“Deze vormen van kanker die normaal gesproken door het lichaam onder controle zouden worden gehouden, groeien onverwacht heel snel.”‍

Dr. Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Yale Universiteit met een professionele achtergrond in kanker. En hij is niet de enige die zich zorgen maakt. Artsen zoals de bekende patholoog Ryan Cole luiden de noodklok over een nieuw fenomeen dat bekend staat als ‘turbokanker’. Turbokanker is een slangterm voor de recente opkomst van agressieve kankersoorten die zeer snel groeien.

“Vanwege de ontregeling van de immuunresponsen en de onderdrukking van het immuunsysteem door deze op genen gebaseerde injecties… groeien deze vormen van kanker, die normaal gesproken door het lichaam onder controle zouden worden gehouden, onverwacht zeer snel”, zei dr. Ryan Cole in een eerder interview met Children’s Health Defense .

Maar het ergste moet misschien nog komen.

“Het idee dat een nieuw product zoals de [COVID]-vaccins kanker zou kunnen veroorzaken, is niet iets dat van de ene op de andere dag waarneembaar zal zijn”, legt Dr. Risch uit .

“Het duurt als ziekte lang voordat kanker zich manifesteert, vanaf het moment dat het begint, vanaf de eerste cellen die in de war raken totdat ze groot genoeg worden om gediagnosticeerd te worden of symptomatisch te zijn. Het kan twee tot drie jaar duren voordat de bloedsomloop kankers, zoals leukemieën en lymfomen, tot vijf jaar voor longkanker, tot 20 jaar voor blaaskanker, of 30, 35 jaar voor darmkanker, enzovoort.”

“Dit zijn dus langetermijngebeurtenissen,” zei Dr. Risch , “en als je plotseling een nieuw product zoals de vaccins introduceert, zou het eerste wat je zou verwachten de bloedkankers zijn die ik noemde, maar niet de andere soorten kanker. kanker.”

Bloedgerelateerde aandoeningen komen al voor in de Britse gegevens.

Data-analist Edward Dowd wierp eerder dit jaar licht op de jaarlijkse Britse PIP-goedkeuringen (betalingen) per lichaamssysteem, met behulp van verschillende statistieken voor 2020, 2021 en 2022. En wat hij ontdekte was dat hematologische (bloedgerelateerde) claims met maar liefst 522% waren gestegen . boven trend in 2022.

Maar het zijn niet alleen bloedgerelateerde aandoeningen.

Kankers die normaal gesproken tien, twintig of dertig jaar nodig hebben om zich te ontwikkelen, theoretisch versneld door immuunonderdrukkende COVID-injecties, zouden op de lange termijn in hogere mate naar boven kunnen komen, liet Dr. Risch doorschemeren .

Maar we zien nu al tekenen dat dit gebeurt, aangezien jonge mensen in de bloei van hun leven in een ongekend tempo aan kanker lijden.

De 26-jarige YouTuber Colby Brock deelde op 9 juli 2023 zijn diagnose van zaadbalkanker met zijn abonnees. Dr. William Makis heeft op zijn Substack-pagina een hele diepgaande duik gemaakt in jonge social media-beïnvloeders die kanker krijgen .

“Omdat deze vormen van kanker voorkomen bij mensen die te jong zijn om ze te krijgen, worden ze, vergeleken met de normale manier waarop het werkt, bestempeld als turbokankers,” voegde Dr. Risch eraan toe .

“Sommige van deze vormen van kanker zijn zo agressief dat ze tussen het moment dat ze voor het eerst worden gezien en het moment waarop ze na een paar weken terugkomen voor behandeling, dramatisch zijn gegroeid in vergelijking met wat oncologen hadden verwacht.”

Dr. Risch bood een verklaring waarom dit gebeurt.

‘Er moet een initiërende stimulans zijn ’, zei hij. Zoals Dr. Risch eerder zei: “De COVID-vaccins hebben bij een fractie van de mensen die ze hebben gebruikt, verschillende graden van schade aan het immuunsysteem aangericht.”

“Naar mijn mening is kanker iets dat het lichaam normaal gesproken bestrijdt, omdat de cellen die ontstaan ​​als ze in de war raken, het immuunsysteem ze meestal herkent en erin slaagt ze op te slokken of uit te schakelen, zodat ze niet verder groeien. Maar als je het immuunsysteem beschadigt op een manier die het vermogen beperkt om nieuw groeiende, gestoorde kankercellen te herkennen of uit te schakelen, dan opent dat de deur voor de vermenigvuldiging ervan tot het punt waarop het immuunsysteem er niet meer mee om kan gaan . En dat is het mechanisme, denk ik, dat is hier het meest waarschijnlijk.

Het volledige interview van Dr. Risch met The Epoch Times kan worden bekeken via de onderstaande link :

Dr. Harvey Risch: Toename van agressieve ‘turbokankers’, en vooral onder jongere mensen

Volgens Dr. Risch is het zo dat als een 25-jarige darmkanker krijgt zonder dat de ziekte in de familie voorkomt, “dat in principe onmogelijk is volgens het bekende paradigma van hoe darmkanker werkt.” Hij voegde eraan toe dat andere vormen van kanker met een lange latentietijd bij zeer jonge mensen opduiken. “Dit is gewoon niet de normale manier waarop kanker werkt.”

De waakzame vos

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.