Top expert Vanden Bossche waarschuwt nogmaals het WHO: “Aub vaccineer niet tegen Omicron”

🕒 Leestijd: 4 minuten

In een videoboodschap waarschuwt top expert Vanden Bossche nogmaals het WHO om niet te vaccineren tegen Omicron. Hij uit daarin zijn bezorgdheid dat meer vaccineren tot meer varianten leidt en het immunisatie effect van de vaccins afzwakt.

Foutieve standpunten

Terwijl sommigen van ons hebben voorspeld dat massale vaccinatie met deze vaccins te midden van een pandemie onvermijdelijk zou leiden tot de uitbreiding van meer besmettelijke varianten, prediken uw vooraanstaande wetenschappers de simplistische mantra dat hoe meer we vaccineren, hoe minder het virus zich zal vermenigvuldigen en hoe kleiner de kans dat er nieuwe varianten zullen ontstaan.

De gevolgen van deze simplistische en foutieve standpunten zijn dat we vandaag te maken hebben met de dominante circulatie van Omicron, de meest besmettelijke SARS-CoV-2-variant die we tot nu toe hebben gezien, en waarschijnlijk het meest besmettelijke virus dat we tot nu toe hebben gezien .

Ik wilde je laten weten, dat het niet is omdat je de WHO bent, dat je het je kunt veroorloven om de mening te negeren van mensen die een langdurige expertise hebben – in alle verschillende disciplines die bij deze pandemie betrokken zijn: virologie, immunologie, vaccinologie, evolutionaire biologie, epidemiologie, zoönosen, enz.

Beste collega’s van de WHO,

Ik denk dat de tijd is gekomen om toe te geven dat het massale vaccinatieprogramma dat u hebt voorgesteld in een poging een einde te maken aan de COVID-19-pandemie, een complete mislukking is geweest. Begin dit jaar heb ik er bij u op aangedrongen een wetenschappelijk debat te openen over de mogelijke risico’s van massale vaccinatie met deze vaccins – te midden van een pandemie. Op dat verzoek heb ik nooit een reactie gekregen.

Maar kort daarna schreef een van de meest gerenommeerde vaccinologen op deze planeet me een e-mail waarin stond:

Vaccineren met deze vaccins zou alleen nieuwe varianten opleveren. Maar dat het voor mij geen zin zou hebben om tegen de mainstream in te gaan, omdat niemand toch naar me zou luisteren, en hopelijk zouden vaccins van de tweede generatie het probleem oplossen.

Dus ik wilde jullie laten weten dat het niet is omdat je de WHO bent, dat je het je kunt veroorloven om de mening te negeren van mensen die een langdurige expertise hebben – in alle verschillende disciplines die bij deze pandemie betrokken zijn: virologie, immunologie, vaccinologie, evolutionaire biologie, epidemiologie, zoönosen, enz. Terwijl sommigen van ons hebben voorspeld dat massale vaccinatie met deze vaccins te midden van een pandemie onvermijdelijk zou leiden tot de uitbreiding van meer besmettelijke varianten, prediken uw vooraanstaande wetenschappers de simplistische mantra dat hoe meer we vaccineren, hoe minder het virus zich zal vermenigvuldigen en hoe kleiner de kans dat er nieuwe varianten zullen ontstaan. De gevolgen van deze simplistische en foutieve standpunten zijn dat we tegenwoordig te maken hebben met de dominante circulatie van Omicron, de meest besmettelijke SARS-CoV-2-variant die we tot nu toe hebben gezien, en waarschijnlijk het meest besmettelijke virus dat we tot nu toe hebben gezien .

Dus gezien het feit dat we nu te maken hebben met een aantal varianten die circuleren en natuurlijk een veelvoud aan subvarianten en dat de infectiecijfers de pan uitrijzen, en dat we ook al zeer waarschijnlijk een aantal dierpopulaties hebben die als reservoir voor het virus dienen, wordt de kans groter dat virale varianten nu recombineren en reassortimenten bouwen binnen één en dezelfde gastheer. Dat betekent dus dat het steeds moeilijker wordt om de oorsprong van nieuwe varianten te achterhalen en dat het nog uitdagender wordt om de kenmerken van die nieuwe varianten te voorspellen in termen van besmettelijkheid, in termen van virulentie, pathogeniteit en ook in termen van resistentie tegen vaccinale antilichamen of tegen vaccins in het algemeen.

Maar wat heel duidelijk is, is dat als die nieuwe varianten willen overleven op een achtergrond van een hoge immuundruk op populatieniveau, die varianten besmettelijker moeten zijn, zoals bijvoorbeeld de Omicron-variant. De variant van Omicron biedt echter een hele mooie kans, omdat Omicron een behoorlijke resistentie heeft verworven tegen de vaccinale antilichamen. Dit betekent dat de vaccinale antilichamen minder snel zullen concurreren met de aangeboren antilichamen, wat zeer goed nieuws is, omdat we weten dat aangeboren antilichamen kunnen beschermen tegen SARS-CoV-2. Dit is herhaaldelijk gemeld in de literatuur.

Dankzij de verhoogde weerstand van Omicron tegen vaccinale antilichamen, worden de aangeboren antilichamen vrijgemaakt en kunnen deze de gevaccineerden in staat stellen het virus te elimineren, de virale overdracht te beheersen en te leiden tot een dramatische afname van het aantal virale infecties, net als gezonde niet-gevaccineerde mensen doen. Met andere woorden, de resistentie tegen Omicron betekent in feite dat we een enorme capaciteit vrijmaken voor het steriliseren van immuniteit bij gevaccineerden, omdat de gevaccineerden in feite de volledige functionaliteit van hun aangeboren immuun antilichamen terugkrijgen. Dat zal natuurlijk leiden tot kudde-immuniteit, omdat kudde-immuniteit vereist dat je een soort immuniteit induceert die het virus kan steriliseren, wat de overdracht drastisch kan verminderen. Dit zou ook betekenen: door deze enorme capaciteit voor sterilisatie van de immuniteit bij de gevaccineerden vrij te maken – na zeker een zeer belangrijke toename van infectieuze gevallen – zouden we een snelle afname van deze golf hebben. En we zouden ook een snelle afname van ziektegevallen hebben, en nog belangrijker en dramatischer, van ernstige ziekten. Nu weten we dat je bij (matige) ziekte, wanneer je herstelt van een ziekte, verworven immuniteit ontwikkelt, die lang duurt en je zal beschermen. En de weinige gevallen van ernstige ziekte die we natuurlijk moeten behandelen – dat hebben we altijd gezegd.

(…)

Dus om – of ik zou zeggen tenzij – tenzij onmiddellijk actie wordt ondernomen om dit te voorkomen, is het duidelijk dat besluitvormers in uw organisatie, de WHO, verantwoordelijk en aansprakelijk worden gehouden voor de dramatische gevolgen die deze biologische experimenten op mensen zou kunnen inhouden.

Dus ik hoop dat u deze keer mijn waarschuwing zeer serieus in overweging neemt.

Dank u.

Geert Vanden Bossche

Lees het volledige artikel hier in het Engels.

https://rumble.com/vrca0i-second-call-to-who-please-dont-vaccinate-against-omicron..html

Header text

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.