Too little, too late, Premier De Croo. Mr. Verstraeten is openhartig

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Gevoed door kritische pedagogie leest Viruswaanzin de wereld,. De essentiële voorwaarde om ze te kunnen veranderen. Het zou Viruswaanzin enorm helpen als u deze gedeelde inzichten verder zou verspreiden binnen uw eigen relaties en op uw persoonlijke sociale media. Met dank voor een copy/paste van deze url op uw pagina’s

____

Viruswaanzin censureert niet. Uit principe. Dat wil niet zeggen dat we akkoord gaan met de inhoud van de commentaren op deze website. We laten ze staan zodat iedereen die kritiek heeft in staat is het debat te voeren. In een democratie zijn we ervan overtuigd dat het woord dat de waarheid uitdrukt, altijd de bovenhand zal halen. Wie denkt dat wij door niet te censureren complotdenkers zijn, is aan wat democratische zelfreflectie toe.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Too little, too late, Premier De Croo. Mr. Verstraeten is openhartig

 • 1 februari 2021 om 15:18
  Permalink

  Bravo Mr Verstraeten. Volledig eens, ben echt benieuwd hoe deze waanzin gaat eindigen.

  Beantwoorden
 • 2 februari 2021 om 12:35
  Permalink

  Super bedankt, Mr Verstraeten, ik had het niet beter kunnen verwoorden.
  Ik hoop dat mensen stilaan wakker worden, en de politiekers, en virologen, mogen de gevangenis, of de vergeetput in.
  Deze mensen hebben enkel uw gezondheid geschaad !!!

  Beantwoorden
 • 2 februari 2021 om 14:05
  Permalink

  Wees beducht voor dit spel elkaar de zwarte piet toeschuiven zodat we plots te horen krijgen van onze politici: wij hebben het goed met u, burgers, voor. Die doempredikende virologen zijn verantwoordelijk voor jullie ellende. Nee, nee en nog eens nee! Deze 2 partijen versterkten mekaar om de angstgreep rond onze nek te versterken! Mutueel dienstbaar tot het beoogde doel: een publiek dat mekaar bang bejegent, kleine winkels platgenepen, geld pompen in testen en belonen van grote bedrijven. Ze gebruikten mekaar: onze staatsleiders en hun wetenschappelijke vrienden! Ze zaaiden massaal onduidelijkheid, troebel nieuws. Ze verkochten ons zekerheden waar noch politiek, noch wetenschappen toe in staat zijn, simpelweg omdat in ons bestaan enkel de dood een vaststaand feit is. Onze wetenschappers hebben nooit enig licht geworpen op mogelijke behandelingen van covid-19. Onze politici, bezorgd voor onze gezondheid? Maar natuurlijk, kijk maar hoe ze met lobbyisten beschermende wetten voor hun burgers verordenen: tabak aan banden? voedingsindustrie verplichten tot gezondere producten? Meststoffen en pesticiden???
  Al eens gekeken wie massale winsten maakten het afgelopen jaar? De collaterale schade aan onze samenleving is verwoestend op zoveel vlakken: economisch, financieel, cultureel, maatschappelijk, moreel, mentaal en kijk dan waar wij staan op de lijst van Covid-19 overlijdens. En echt, het is nog verre van gedaan. Ik wil geen enkel leed onderschatten of onderbelichten, maar er is voor de 18-25jarigen dringend aandacht nodig, zij worden onze artsen, onze ingenieurs, onze hele toekomst van morgen, wat als zij gedemotiveerd worden???!!

  Beantwoorden
 • 3 februari 2021 om 22:35
  Permalink

  Meester Verstraeten heeft gelijk. Volledig akkoord. Ik kijk wel uit naar positieve boodschappen hoe we kunnen vorm geven aan een nieuwe maatschappij op een of andere wijze, een levensvorm die zo weinig mogelijk gestoord wordt door die waanzin. Vaccinvrij en gelukkig..

  Beantwoorden
 • 20 mei 2021 om 19:16
  Permalink

  Mr Verstraten, waarom staan er niet meer mensen op
  .Heel groot gelijk van u.
  Kijk en luister naar.STOP WORLD CONTROL. Computer.
  De WAARHEID over onze mandoline die er nooit is geweest.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.