Thuisbehandelingen van COVID: het sterftecijfer is bijna nul

Het netwerk van artsen die het Coronavirus thuis behandelen, startte door één van ons die zich afvroeg waarom in Afrika zulke schitterende resultaten werden behaald. Toen we ontdekten dat de oplossing lag in medicijnen en vroege behandeling, begonnen we op dezelfde manier te werken: we reageren op verzoeken die per e-mail zijn verzonden en hebben meer dan 6000 gevallen behandeld.

Het sterftecijfer is praktisch nul. Dit is wat Dr. Paolo Martino Allegri de Daily Compass vertelt over het werk van IppocrateOrg.

De recente uitspraak van het Regionale Administratieve Tribunaal van Lazio in Italië heeft de boze reactie teweeggebracht van de bewakers van de revolutie, de modieuze virologen die altijd bereid zijn om de mogelijkheid van behandeling te ontkennen. Het heeft de ongelooflijke Italiaanse gouvernementele stelling vernietigd volgens welke men, om Covid te behandelen, zich moet beperken tot het gebruik van Paracetamol en ‘waakzaam’ moet blijven, en dan de patiënt naar de SEH moet sturen. Het heeft ook het thuiszorgprotocol onderschreven dat is uitgevaardigd door de regio Piemonte, dat voorziet in het gebruik van die medicijnen die de afgelopen maanden met succes zijn voorgeschreven door dappere artsen die de richtlijnen van de overheid niet hebben nageleefd.

Opnieuw wordt de meest onverzettelijke ontkenning gebruikt tegen Hydroxychloroquine, maar ook tegen andere medicijnen. Toch biedt het werk van artsen die patiënten behandelen een heel ander beeld, en dit zijn niet louter empirische ervaringen. We zouden het moeten hebben over feitelijk Real Life Research: wetenschappelijk onderzoek in het veld, niet in het laboratorium of op wiskundige modellen. Een van de verenigingen die zich het meest inzetten voor deze activiteit van praktische zorg, als antwoord op de vaak wanhopige en ongehoorde gezondheidsbehoeften van patiënten, is IppocrateOrg .

Dit is een groep artsen die zichzelf hebben genoemd naar Hippocrates, de vader van de geneeskunde, de man die de principes van diagnostisch onderzoek heeft vastgesteld en de medische ethiek en deontologie heeft gesticht. We ontmoetten een van de oprichters van de vereniging, dr. Paolo Martino Allegri. Geboren in 1962 in Afrika als zoon van een missionaris arts, is hij een ervaren arts uit Padua in het noordoosten van Italië. Hij specialiseerde zich in kindergeneeskunde en daarna in neonatologie en neonatale pathologie. Hij behandelt en geneest nu Covid-patiënten.

Dr. Allegri, hoe raakte u betrokken bij de thuiszorg van Covid-patiënten?
Tot 10 jaar geleden was ik kinderarts in Vo ‘Euganeo, waar de eerste Covid-gevallen verschenen in de regio Veneto in Italië. We wisten niet wat we moesten doen. Sommige van de ouders van mijn voormalige patiënten, met een longontsteking die op de CT-scan is gedocumenteerd, merkten dat ze vrijwel zonder behandeling aan hun huis vastzaten, en zo begon ik, door ze enorme doses vitamines aan te bieden, vooral vitamine D, waarvan ik wist dat ze deze zouden versterken. hun immuunsysteem. Tot mijn verbazing verbeterde de zuurstofverzadiging van deze patiënten snel. Sindsdien heb ik iedereen preventieve vitamineprofylaxe en hogere doses aanbevolen in geval van ziekte.

Hoe voelde u zich toen u zich realiseerde dat Covid niet de Zwarte Dood was, maar dat het behandeld en genezen kon worden?
Ik voelde een grote voldoening omdat ik in staat was om niet-illusoire hoop te geven aan de mensen die me om hulp vroegen, maar tegelijkertijd was ik ontzet omdat ik me alleen voelde en enigszins bespot door de collega’s met wie ik mijn ervaring probeerde te delen.

Hoe is IppocratesOrg ontstaan?
Vanuit een ingenieuze intuïtie van de oprichter, Mauro Rango, een Italiaan die op de Mauritius-eilanden woont. Daar werd het Coronavirus in het begin snel uitgeroeid met medicijnen die we al tientallen jaren kennen, zoals Azithromycin, Hydroxychloroquine of Cortison, terwijl in Italië mensen stierven als vliegen. Hoe was het mogelijk dat in Afrika, waar de gezondheidszorg zeker niet zo geavanceerd is als in Italië, zulke schitterende resultaten werden behaald, terwijl ze in Italië de verspreiding van de ziekte niet konden beheersen? Dus deed hij via WhatsApp een oproep aan een groep vrienden, die al snel viraal ging. Sinds november assisteren artsen uit deze groep patiënten en beantwoorden ze hun e-mailverzoeken om hulp.

Wat zijn de resultaten die de artsen van de vereniging hebben bereikt ?
De resultaten zijn uitstekend! Ik kan dit met zekerheid zeggen, want ik beschik niet alleen over de gegevens van mijn eigen patiënten maar ook van andere collega’s. Tot op heden hebben we ruim meer dan 6.000 behandelde gevallen. Hiervan heeft slechts een klein percentage korte tijd een ziekenhuisbehandeling nodig gehad, maar dit zijn de mensen die te laat bij ons zijn gekomen. Onze ervaring leert dat vroeg ingrijpen de winnende strategie is. Het sterftecijfer van de patiënten die we behandelen is praktisch nul: van degenen die we hebben behandeld binnen een week na het begin van de symptomen, hebben we geen sterfgevallen gehad.

De feiten vertellen ons daarom dat het mogelijk is om thuis te genezen en te genezen. Daardoor vermijden we de gevreesde overbevolking van ziekenhuizen en intensive care-afdelingen. Toch hebben de technische overheidsinstanties niets gedaan om de thuiszorg aan te moedigen en hebben ze zich tegen deze mogelijkheid verzet tegen elke andere behandeling dan paracetamol op protocolniveau. Wat is uw mening over deze strategie?
Ik ben er vast van overtuigd dat het een grote vergissing was om thuiszorg niet te promoten. Covid thuis behandelen is veel gemakkelijker dan mensen denken, zolang je maar vroeg ingrijpt, zoals ik al zei. Ik ben kinderarts en ik zou me niet op mijn gemak voelen om een ​​volwassene met andere ziekten te behandelen, maar ik vind het vrij gemakkelijk om mensen met Covid te behandelen. Mijn oudste patiënt, die al hersteld is, is 95 jaar oud, en gisteren heb ik een andere patiënt behandeld van 98 jaar oud! Met betrekking tot paracetamol is het een feit dat het gebruik ervan de situatie verergert om twee redenen. De eerste is dat het geen ontstekingsremmende werking heeft, wat essentieel is bij de behandeling van deze ziekte, maar alleen werkt als een koortswerende werking, waardoor de patiënt het illusoire gevoel van verbetering krijgt, terwijl het virus zich door het lichaam blijft verspreiden. De tweede is dat, om paracetamol te metaboliseren, glutathion, een antioxidant die in ons lichaam aanwezig is, wordt geconsumeerd, terwijl het essentieel is om de oxidatie te bestrijden die wordt veroorzaakt door het virus in de weefsels. 

De recente uitspraak van het regionale administratieve tribunaal van Lazio lijkt eindelijk de mogelijkheid te openen om in Italië behandelingsprotocollen te bevorderen met betrekking tot het gebruik van die medicijnen waarvan de werkzaamheid in het veld al lang wordt erkend bij de behandeling van zieken …
Ik ben het ermee eens. De uitspraak is op dit punt heel duidelijk. Ik hoop dat ze nu, zelfs op ministerieel niveau, kennis zullen nemen van deze nieuwe realiteit van thuiszorg die gelukkig terrein wint, niet alleen dankzij IppocrateOrg, maar ook dankzij andere basisinitiatieven in de Italiaanse samenleving.

Als u op grond van de ervaring van de afgelopen maanden zou worden opgeroepen voor een hoorzitting voor het Technisch en Wetenschappelijk Comité in Italië, wat zou u dan tegen de experts zeggen?
Ik zou zeggen dat we moedig moeten erkennen dat de ziekenhuisgerichte behandeling van de ziekte een verkeerde strategie is geweest en dat het tijd is om van koers te veranderen. Veel doktors realiseren zich dit.

De cijfers bewijzen dat we gelijk hebben: vroege thuiszorg werkt.

We moeten het aanmoedigen om de intensive care-afdelingen leeg te maken. Politici moeten hier ook nota nemen.

Bron: https://newdailycompass.com/en/we-treat-covid-at-home-and-the-mortality-rate-is-almost-zero

Vertaald door Google Translate

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.