The Lancet: virus is nooit geïsoleerd en PCR-test is nietszeggend

🕒 Leestijd: < 1 minuut

The Lancet publiceerde recent een artikel waarin staat dat het virus nooit geïsoleerd werd en dat de Covid-19-golven slechts onvolkomenheden van valse positieven waren.

Foto door Edward Jenner via Pex
Vals positieven en een computermodel

De auteurs zeggen dat zij het virus nooit hebben geïsoleerd van alle andere bronnen van genetisch materiaal en dat ze nooit een virus hebben laten isoleren toen zij de PCR-test ontwikkelden. Daarentegen hebben ze het virus-genoom uitgevonden op een computer.

“Wij constateren dat het genetisch materiaal computationeel is geïdentificeerd zonder een isolaat van de betrokken virusdeeltjes te bereiden … wij moeten concluderen dat de vermeende genetische code van het SARS-CoV-2-virus niet juist is geïdentificeerd”.

Er was dus geen nieuw virus, er was een computermodel.

The Lancet bevestigt dat nu.

Het wetenschappelijke artikel “The Lancet Respiratory Medicine: Role of exosomes in false-positive covid-19 PCR” gaat in de kern over de rol van exosomen in verband met vals-positieve PCR-testresultaten. De onderzoekers voeren een nauwgezette registratie van de vervalste statistieken en bevestigen veel van wat reeds door alternatieve media en kritische wetenschappers aan het licht is gebracht.

Zie hier de link naar het volledige artikel.

Bron 1.

Bron 2.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.