The Great Reset is een ‘zot boekske’ – Martina Groenveld met Michael Verstraete in Café Weltschmerz

Martina Groenveld in gesprek met Michael Verstraete, advocaat uit België en tevens voorman van Viruswaanzin aldaar. Over de modellen die lockdowns en maatregelen in stand houden, waardoor de vicieuze cirkel maar niet wordt doorbroken. “De enige oplossing zijn zeer strenge lockdowns, maar dit zou voor een virus als SARS-CoV-2 absolute nonsens zijn.”

We zitten in een vicieuze cirkel die niet doorbroken wordt zolang de wiskundige modellen regeren en lockdowns tegen beter weten in als de heilige graal gezien worden.

Daarnaast zijn de corona-certificatensystemen die momenteel en masse opgetuigd worden, tot dusver allesbehalve waterdicht gebleken. Sterker nog, uit monde van Michael Verstraete blijken deze zelfs “volstrekt onzinnig”. Martina Groenveld bespreekt dit en nog veel meer met Verstraete.

Michael haalt de ‘Great Reset’ keihard onderuit op basis van feiten en data die overduidelijk zijn te constateren.

De ‘Great Reset’, en dan met name het boek hierover van de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, kan daarbij niet onbesproken blijven. Ook hiervan laat Verstraete op onderlegde, verifieerbare wijze geen spaander heel: “Schwab presenteert premissen en voorspellingen die nul basis hebben. Pure kolder en goochelarij”.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Zij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Bron: Café Weltschmerz d.d. 14 juli 2021

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.