🕒 Leestijd: 5 minuten

Test je kennis:

         Het menselijk lichaam en haar             intelligentie

Zondag 24 april 2022

om 10u

pexels-karolina-grabowska-4491444
Therapeut Daniël Derweduwen
Therapeut Cindy Lambert

Wil je beter inzicht in de werking van je lichaam?
Begrijp hoe verbonden je bent met de natuur.
Zie hoe alles samenwerkt als één geheel.


Test je kennis over het menselijk lichaam (en haar intelligentie).

Ook als je de lessen van de academy niet gevolgd hebt, kan je deelnemen. Uit interesse of uit nieuwsgierigheid. Je kan de 5 lessen in Germaanse geneeskunde ook apart bestellen of het volledige pakket in één keer. Je krijgt dan steeds kwisvragen, terugkijklinks e.a. bij de lessen. 

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens dit live event worden 25 vragen gesteld onder begeleiding van The Healthman, Daniël Derweduwen. Hij begeleidt jullie stap voor stap doorheen de vragenlijst en geeft steeds de nodige uitleg.

Schrijf je gratis in voor de test! (onderaan pagina)

 AVV academy voor

MENS, Gezondheid en Welzijn

 

Omdat we met vragen zitten, omdat we  naar oplossingen zoeken.

Compleet denken, voelen; ZIJN.

 

 

Blijf op de hoogte !

ZONDAG 24 april 2022 om 10u

 

Gratis 

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00sec

Dit is een online ZOOM symposium. 

U moet Zoom downloaden en krijgt een toegang om dit van thuis te volgen.
Een camera en/of micro is niet nodig, maar wel indien u vragen wil stellen in het debat.
Je kan Zoom op je computer installeren of als app op je gsm of via je browser zelfs (info hier)

 

Een online symposium, 
hoe werkt dat?

We werken met Zoom, het gekende platform waar honderden mensen samen kunnen video vergaderen. U krijgt een toegang om de hele dag vanuit uw zetel of op de tablet/gsm het symposium te volgen.

U kan de presentaties en sprekers volgen, vragen stellen, mee doen aan het debat,… En nadien krijgt u ook nog es toegang tot de video van de volledige dag.

OPGELET! Deze lezingen zijn geen medisch advies. 

Disclaimer: niets van wat in dit webinar wordt verteld mag opgevat worden als medisch advies. De sprekers zijn geen dokters, maar therapeut. Indien je beslissingen neemt op basis van deze theorie die we in deze seminar meegeven, dan is dat op eigen verantwoordelijkheid. Vanuit de Germaanse geneeskunde en de Ayurveda samen met kennis en ervaringen van echte wetenschappers zoals Dr. Stefan Lanka, Dr. David crowe, Dr. Tom Cowan, Dr. Geerd Ryke Hamer en Dr. Andrew Kaufmann willen we je aanmoedigen om op zelfonderzoek te gaan en zelf kennis te vergaren. Gebrek aan kennis is hoofdoorzaak van ziekte.

Deze academie is een explosief stuk die we hopen dat je het meermaals bekijkt en bestudeerd en ook deelt. We gebruiken veel metaforen om deze moeilijk materie te verduidelijken. We hopen dat je angst voor ziekte en “corona” voorgoed verdwijnt met deze nieuwe inzichten. We hopen dat het debat over het niet-bestaan van de vermeende virussen en infectie theorieën (zoals AIDS, BSE, SARS, MERS, Corona en de verschillende griep-syndromen bij dieren) niet moet leiden tot gevaarlijke conclusies over de eigen gezondheid, of zelfs tot het verstoren van de openbare orde, en daarom vragen we dan ook uitdrukkelijk aan eenieder die geïnteresseerd is in de feiten om emotioneel onbevooroordeeld, consistent en objectief met dit onderwerp om te gaan. Kennis over je gezondheid geeft vrijheid.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)