Tesla ontwikkelde een technologie dat het lichaam geneest m.b.v. vibratie

🕒 Leestijd: 2 minuten

Tesla ontwikkelde een technologie waarmee je a.d.h.v vibraties het lichaam gezond kan maken. Mark Twain heeft hiervan de voordelen mogen ervaren.

Mechanische Oscillator

Samuel Clemens (Mark Twain) was een goede vriend van Tesla . Twain, die erg gefascineerd was door wetenschap en techniek, bezocht regelmatig zijn laboratorium. Toen hij op een namiddag in zeer slechte gezondheidstoestand bij Tesla toekwam, probeerde deze laatste zijn nieuwste uitvinding uit op Twain; het was een mechanische oscillator die vibraties met verschillende frequenties door zijn lichaam zond.

Na de eerste keer liep hij prompt naar het toilet met hevige buikloop. Na twee maanden had hij zijn gezondheid teruggevonden. Dit was wat Tesla verwacht had.

Ook zijn assistente onderging deze behandeling met geweldige resultaten.

“Wanneer ik begon met experimenteren met deze mechanische therapie, consumeerden we steeds snel onze maaltijden en haastten ons terug naar het laboratorium. We leden aan dyspepsie en verschillende maagproblemen, misselijkheid, constipatie, winderigheid en andere verstoringen; de natuurlijke gevolgen van een dergelijke onregelmatige gewoonte. Na een week experimenteren, waarin ik de techniek verbeterde en mijn assistenten leerden hoe ze de behandeling in hun beste voordeel konden gebruiken, verdwenen al deze vormen van ziekte als sneeuw voor de zon. Gedurende de bijna vier jaar dat de machine in gebruik was, vertoefden we allemaal in uitstekende gezondheid.”

Het gebruik van klank voor heling

Ook bij de oude Grieken werd muziek gebruikt om te genezen. Het was Pythagoras die klank en vibraties gebruikte om mensen te behandelen.

De didgeridoo werd o.a. in Australië gebruikt voor het helen van gebroken botten.

De Egyptenaren gebruikten de piramiden hiervoor; klankvibraties resoneerden door de verschillende kamers. Zo konden ze verschillende lichaamsdelen behandelen.

Drummen, chanten en zingen wordt ook van oudsher door Sjamanen gebruikt voor therapie.

De optimale frequentie

Alles bestaat uit bewegende atomen. Vibraties reorganiseren de structuur van de atomen en dus van de cellen. Alles vibreert met een eigen frequentie. Er is een optimale frequentie voor ieder lichaam. Bruce Tainio ontdekte dat een optimale gezondheid te vinden is tussen 62 en 70 Hz.

In 1992 bouwde Bruce Tainio van Tainio Technology, een onafhankelijke divisie van de Eastern State University in Cheny, Washington, ‘s werelds eerste frequentiemonitor. Tainio bepaalde dat de gemiddelde frequentie van het menselijk lichaam gedurende de dag 62-68 Hz bedraagt.

Wanneer de frequentie daalt, is het immuunsysteem gecompromitteerd. Als de frequentie daalt tot 58 Hz, treden verkoudheid en griepverschijnselen op.

Onder de frequentie van 62 Hz verzwakt het lichaam en treedt er ziekte op.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Tesla ontwikkelde een technologie dat het lichaam geneest m.b.v. vibratie

  • 23 maart 2022 om 16:06
    Permalink

    In de tekst staat 62-68 Hz. In het plaatje is sprake van MHz, scheelt een factor miljoen…

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.