🕒 Leestijd: 8 minuten

online symposium

op weg naar
vrijheid

zondag 20 juni 2021, 10u

Peter van Lierde
Dr. Hilde De Smet
Pat Truyen
Peter van den Broucke
Presentatie Paul Codde

Welke technieken uit het oude China kunnen we gebruiken voor onze dagelijkse gezondheid? Hoe zit het nu met het vaccin?
Hoe kan je makkelijk aan zelfvoorziening doen?
Wat is 5G en wat je er tegen doen?

en zoveel meer…

We staan als mensheid voor de grootste uitdaging ooit, maar een uitdaging is ook een groeikans. Groeien gaat meestal gepaard met pijn. Het zijn de groeipijnen van een zowel innerlijke als uiterlijke strijd. Gelukkig zijn we niet alleen! We doen het samen en dàt maakt het draagbaar. Het is eigenlijk een prachtig avontuur en we zijn erg dankbaar dit samen te mogen beleven.

In deze lezing brengen we opnieuw krachtige stemmen samen. 

Peter Van Lierde: Tijdens deze voordracht maak je kennis met hoe men in China naar gezondheid kijkt. De oude Chinezen waren pioniers in het bestuderen van het lichaam en van de gezondheid. Zij zagen in dat het klimaat van ons lichaam niet verschilt van dat van onze aarde, maar er nauw mee verbonden is. Ze ontwikkelden ook methoden om zichzelf gezond te houden. De wervelkolom en ontspanning spelen hierin een centrale rol. Hun methoden richten zich sterk op de preventie van problemen en het herstellen van evenwichten in het lichaam. Wat de oude Chinezen ontdekten is ook voor ons vandaag nog zeer relevant. Je leert een nieuwe manier kennen om naar gezondheid te kijken en je komt te weten hoe men in China zelf dagelijks aan preventie doet en deed.


 

Pat Truyen is de bezieler van het Kokopelli community platform. Opgericht in 2018 en nu een VZW om oplossingen te bieden en realiseren voor de noden van de Mens. Wij zijn een roots beweging die de problemen van deze tijd op een holistische manier wil transformeren naar een meer op maat gemaakt model in samenwerking met onze planeet. Met een steeds groeiend team vrijwilligers gaan we hulpbehoevenden helpen in basisbehoeften, gezondheid en welzijn.

Peter van den Broucke: Tijdens de presentatie gaan we dieper in op het verhaal van EM straling en de problematiek 5G. EEN KRITISCHE KIJK OP 5G. Informatie die je moet weten zodat je zelf een oordeel kan maken. Wat is het verschil tussen natuurlijke straling en technische straling? Waarom 5G niet zomaar de opvolger is van 4G en 3G? Wie bepaalt de normen en wie adviseert de overheid? Waarom wil Vlaanderen de normen aanpassen? Zijn er redenen om ons zorgen te maken? Wat kan je doen?

Deze krachtige lezingen geven je inzichten en praktische tips waarmee je je leven en je gezondheid in eigen handen kan nemen. Leer hoe je in je eigen kracht kunt staan tijdens deze crisis, maak gebruik van de wijsheid van deze mensen om je levenskwaliteit te verbeteren. 

We verwachten jou. Deel dit bericht zoveel mogelijk met je vrienden. 

 Vier experten voor vrijheid en gezondheid
      die de overheid niet horen wil, geven wij een stem ! 

 

Programma voormiddag

9.45u – 10.00
Ontvangst

10.00
Intro, verwelkoming door Paul Codde

10.10
Peter Van Lierde: Chinese traditionele gezondheid

12.00
Hilde De Smet: Vaccinatiestatus en gezondheid

12.30 – 13.00
Lunchpauze + video

Programma namiddag

13.00 panelgesprek: mensen kunnen met hun bord, broodjes of soep voor het scherm zitten en vragen stellen – alle sprekers zijn op post. 

13u30
Pat Truyen: Het Kokopelli collectief

14.30
Peter van den Broucke: Een kritische kijk op 5G.

Vanaf 16u 

Vragenronde Q&A en afsluitwoordje

 

wees op de hoogte !

ZONDAG 20 JUNI 2021 om 10u

Mis het niet 

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00sec

€25 €20 vvk prijs

+ toegang tot de opname van het symposium nadien na registratie op onze website
inschrijving via Chipta, u krijg de Zoom toegang in uw mailbox.

Dit is een online ZOOM symposium. 

U moet Zoom downloaden en krijgt een toegang om dit van thuis te volgen.
Een camera en/of micro is niet nodig, maar wel indien u vragen wil stellen in het debat.
Je kan Zoom op je computer installeren of als app op je gsm of via je browser zelfs (info hier)

 

Een online symposium,
hoe werkt dat?

We werken met Zoom, het gekende platform waar honderden mensen samen kunnen video vergaderen. U krijgt een toegang om de hele dag vanuit uw zetel of op de tablet/gsm het symposium te volgen.

U kan de presentaties en sprekers volgen, vragen stellen, mee doen aan het debat,… En nadien krijgt u ook nog es toegang tot de video van de volledige dag.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)