Studies tonen aan: gevaccineerde kinderen zijn vele malen meer het slachtoffer van chronische aandoeningen dan niet-gevaccineerde kinderen

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Cijfers begrijpen en analyseren is geen makkelijke opdracht. We zijn dankbaar voor de inspanning van K.P. die regelmatig zijn analyses met ons deelt.

Beste allemaal,

Enkele dagen geleden bezorgde ik jullie deel 1 van een tweeledige artikelenreeks waarin de gezondheidstoestand van kinderen wordt onderzocht op basis van hun vaccinatie statuut. In deel 1 hebben we het vooral gehad over de bijwerkingen, zoals gerapporteerd door het Nederlandse Lareb.

In het hierbij gevoegde tweede deel komen we nog even terug op de officieel gerapporteerde bijwerkingen van het Rijks Vaccinatie Programma in Nederland.

We kijken vooral naar de onderzoeken en studies die er zijn uitgevoerd om na te gaan welke de concrete gezondheids implicaties zijn van het vaccineren.

Welke zijn de voordelen, welke zijn de nadelen?

Een degelijke risico-analyse maken is wel het minimum dat we kunnen doen, indien we de gezondheid van onze kinderen willen beschermen. We bespreken een vijftal onderzoeken die allemaal tot dezelfde conclusie leiden: gevaccineerde kinderen zijn beter beschermd tegen het voorkomen van de ziektes waartegen zij werden gevaccineerd, maar ze zijn veel kwetsbaarder voor andere acute aandoeningen zoals oorontstekingen en pneumonia. 

Het meest verontrustende van al deze studies is evenwel de enorme discrepanties tussen de gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen wat betreft chronische aandoeningen. Gevaccineerde kinderen zijn vele malen meer het slachtoffer van chronische aandoeningen dan niet-gevaccineerde kinderen.

Neem kennis van de gegevens en informatie die ik zelf heb kunnen bijeenbrengen, en aarzel zeker niet om zelf op onderzoek uit te gaan. 

Met vriendelijke groeten,
K.P.

Lees hier verder

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.