Studie toont aan dat tienerjongens zes keer meer kans hebben op hartproblemen door vaccin dan op ziekenhuisopname door COVID

Onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Californië heeft uitgewezen dat tienerjongens zes keer meer kans hebben op hartproblemen ten gevolge van het COVID-19 vaccin dan op ziekenhuisopname ten gevolge van COVID-19 zelf.

“Een team onder leiding van Dr Tracy Hoeg van de Universiteit van Californië onderzocht het percentage cardiale myocarditis – hartontsteking – en pijn op de borst bij kinderen van 12-17 jaar na hun tweede dosis van het vaccin,” meldt de Telegraph.

“Zij vergeleken dit vervolgens met de kans dat kinderen een ziekenhuisbehandeling nodig hadden vanwege Covid-19, op momenten van lage, gematigde en hoge percentages van ziekenhuisopname.”

“Onderzoekers ontdekten dat het risico op hartcomplicaties voor jongens van 12-15 jaar na het vaccin 162,2 per miljoen was, wat het hoogste was van alle groepen die ze bekeken.”

Ter vergelijking: het risico dat een gezonde jongen in het ziekenhuis wordt opgenomen als gevolg van een COVID-infectie is ongeveer 26,7 per miljoen, wat betekent dat het risico dat zij lopen door het vaccin 6,1 keer hoger is.

Zelfs bij een hoog COVID-risico, zoals in januari van dit jaar, is het risico van het vaccin 4,3 keer zo hoog, terwijl bij een laag risico het risico dat tienerjongens een “cardiale bijwerking” van het vaccin ondervinden, maar liefst 22,8 keer zo hoog is.

De onderzoeksgegevens zijn gebaseerd op een onderzoek naar bijwerkingen bij tieners tussen januari en juni van dit jaar.

In een gezonde wereld zouden dergelijke gegevens de nagel aan de doodskist moeten zijn voor het argument dat tieners en kinderen verplicht moeten worden het coronavirusvaccin te nemen, maar dat is duidelijk niet het geval.

In het VK dringt de regering aan op het vaccineren van 12- tot 15-jarigen, zelfs zonder toestemming van de ouders, ondanks het advies van het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) om dit niet te doen.

Ondertussen stemden in Amerika de schoolfunctionarissen van Los Angeles County unaniem voor het verplicht stellen van COVID-inentingen voor alle kinderen boven de 12 jaar, ondanks boze bezwaren van ouders.

Bron: InfoWARS d.d. 10 september 2021

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + zestien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.