STUDIE: “Derde golf” van ziekte en dood zal gedomineerd worden door mensen die volledig werden gevaccineerd

De volgende grote golf van COVID-besmettingen die nu al staten zoals Michigan treft, zal worden gedomineerd door mensen die volledig werden gevaccineerd. Dit werd voorspeld door de auteurs van een wetenschappelijke studie gepubliceerd in een Brits medisch tijdschrift.

Volgens de studie, Summary of Further Modeling of Easing Restrictions, gepubliceerd op 31 maart door de London School of Hygiene & Tropical Medicine zal tussen 60 en 70 procent van de “derde golf” COVID-doden en -hospitalisaties worden veroorzaakt door mensen die volledig werden gevaccineerd. Dit kan in ieder geval al gedeeltelijk verklaren waarom de ziekenhuizen in Detroit vollopen met COVID-patiënten.

Maar deze invalshoek van het verhaal zal je nooit vernemen van de mainstream media. Zij brengen verslag uit over een nieuwe golf van COVID-ziekenhuisopnames en -doden dat deze wordt veroorzaakt door een Britse variant van het virus en niets te maken heeft met het hoge aantal vaccinaties.

De mainstream nieuwszenders hebben nog niet de geringste nieuwsgierigheid geuit waarom de grote piek in COVID besmettingen plaatsvindt terwijl grote percentages van het publiek werden gevaccineerd (Michigan is een van de meest gevaccineerde staten in het land waar bijna 30 procent werd gevaccineerd). In feite geven de gezondheidsfunctionarissen de schuld van de nieuwe golf aan “vaccin aarzeling”, een bedrieglijke verdraaiing van wat er gaande is, om meer druk uit te oefenen op de mensen die de onbewezen experimentele injectie weigeren.

Blijkbaar hebben die gezondheidsfunctionarissen de nieuwe Britse studie niet gelezen, waarin wordt verklaard dat:

“De toename van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen en maken respectievelijk ongeveer 60% en 70% van de nieuwe golf uit. Dit kan worden toegeschreven aan de hoge niveaus van vaccinatie in de meest risicovolle leeftijdsgroepen waardoor Covid-19 een ernstiger ziekteverloop vertoont bij ingeënte personen”.

Intussen hebben farmaceutische bedrijven aangekondigd dat een “derde dosis” van het vaccin nodig zal zijn binnen 12 maanden na de tweede dosis en waarschijnlijk elk jaar daarna nog een dosis. Niemand weet wat de gevolgen zullen zijn op de menselijke gezondheid op middellange en lange termijn.

Het scenario dat zich begint af te tekenen, heeft veel weg van het scenario waarvoor Dr. Geert Vanden Bossche ons begin maart waarschuwde. Op basis van zijn jarenlange ervaring in de vaccinindustrie riep Vanden Bossche op tot een stopzetting van de massale vaccinatieprogramma’s die “midden in een pandemie” worden uitgevoerd. Hij zei dat als de vaccinaties niet worden stopgezet, ze zullen leiden tot het ontstaan van steeds sterkere varianten van het virus, totdat een “supervirus” de overhand krijgt en grote aantallen mensen zal uitroeien.

“We weten al dat ouderen en kwetsbare mensen gedurende twee tot drie weken na de injectie een verhoogd risico lopen op ernstige infecties van de luchtwegen, als gevolg van een verminderde immuniteit. Daarom was er een sterke stijging van het aantal sterfgevallen na de invoering van de vaccinatie, waarbij het bewijs het sterkst was in landen met de hoogste vaccinatiecijfers; zoals Hongarije, Israël, Servië, Gibraltar en de Verenigde Arabische Emiraten.”

Nog verontrustender is de waarschuwing in het verslag voor een risico op langere termijn voor de gevaccineerden. Zullen zij vatbaarder zijn voor COVID-19-varianten of voor andere virussen, zoals Vanden Bossche suggereerde?

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.