Studie: COVID Vaccin kan ziekte verergeren

“COVID-19 vaccins die ontworpen zijn om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen de ontvangers van het vaccin overgevoeliger maken voor een ernstiger ziekte dan wanneer ze niet gevaccineerd zouden zijn”.

Ga met dat bericht gerust naar een dokter.

Dit citaat komt voor in een studie van oktober 2020, gepubliceerd in het International Journal of Clinical Practice. De titel van de studie: “Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of Covid-19 vaccines worsening clinical disease“.

De twee auteurs zijn Timothy Cardozo en Ronald Veazy. Cardozo’s affiliatie is vermeld als “Department of Biochemistry and Molecular Pharmacology, NYU Langone Health, New York, NY, USA.” Veazy’s affiliatie is “Division of Comparative Pathology, Department of Pathology and Laboratory Medicine, Tulane University School of Medicine, Tulane National Primate Research Center, Covington, LA, USA”.

De studie verklaart dat vrijwilligers in klinische proeven met het Covid-vaccin en mensen die het vaccin krijgen na de klinische proeven – dat wil zeggen nu – moeten worden geïnformeerd dat er een risico bestaat op “ernstiger ziekten dan wanneer zij niet waren gevaccineerd”.

Heeft u ooit gehoord van iemand die op het punt staat te worden gevaccineerd en die te horen krijgt dat hij een risico loopt, dat hij ernstiger ziek kan worden dan wanneer hij de prik zou weigeren?, schrijft Jon Rappoport op nomorefakenews.com.

Natuurlijk niet. Politici, nieuwslezers en anderen nemen gewoon het woord “vaccin” in de mond en pushen het zoals een straatdealer heroïne pusht.

Toestemming gegeven door de patiënt, na echt geïnformeerd te zijn, is een fundamentele medische verantwoordelijkheid. De bewering dat een uitgeroepen crisis de behoefte van een persoon om te begrijpen wat hem wordt aangedaan opheft, is een misdadige bewering.

Als men ziet hoe de Covid-vaccinatiecampagne wordt gevoerd, kan iedereen zien dat geïnformeerde toestemming tot in de kern wordt geschonden.

Gefabriceerde hysterie is geen aanvaardbaar substituut voor morele plicht.

Hedendaagse fascisten geloven dat “tienduizend kletsende Faucis” die verklaren dat het vaccin absoluut veilig en effectief is, echte wetenschap is.

De klinische proeven van het Covid vaccin uitgevoerd door Pfizer, AstraZeneca, en Moderna waren ontworpen om niets meer te bewijzen dan:

Het vaccin kon hoest voorkomen, of rillingen en koorts (gediagnosticeerd als Covid-19).

Ja, dat is alles.

De makers van het vaccin zaten te wachten tot het SARS-CoV-2 virus zou neerdalen op enkele vrijwilligers tijdens de klinische proeven.

Maar aangezien de vrijwilligers gezond waren, hoe lang zou het duren voordat “ernstige gevallen van Covid” – longontsteking – zouden opduiken? Drie jaar? Tien jaar? Nooit?

De makers van het vaccin waren zeker niet van plan te wachten. Nee, ze stopten de klinische proef toen bij 150 van de 30.000 vrijwilligers “lichte Covid” werd vastgesteld – hoest, rillingen en koorts.

Daarna gingen ze kijken hoeveel mensen die werkelijk het vaccin kregen, tegenover hoeveel mensen die een placebo-prik met zout water hadden gekregen, een Covid-19 diagnose kregen.

Natuurlijk beweerden alle drie de vaccinmakers dat veel meer mensen in de placebogroep de diagnose Covid kregen – dus hadden zij “bewezen” dat het vaccin effectief was.

Effectief in het voorkomen van “een mild geval van Covid” – een hoest, of rillingen en koorts – die beide op natuurlijke wijze genezen, zonder dat een vaccin nodig is.

Dus nu, terwijl het aantal sterfgevallen door vaccinatie dagelijks toeneemt, wordt deze destructieve genetische injectie aan mensen over de hele wereld gegeven. Er is geen authentieke geïnformeerde toestemming die het ongelooflijke gevaar duidelijk maakt. En het vaccin was nooit bedoeld om meer te voorkomen dan een verkoudheid of een lichte griep.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.