STUDIE: Bill Gates DTP-vaccin doodde 10 keer meer Afrikaanse meisjes dan de ziekte zelf

Volgens een peer-reviewed onderzoek dat door ‘s werelds meest gezaghebbende vaccinwetenschappers in een gerespecteerd tijdschrift is gepubliceerd, heeft het DTP-vaccin van Bill Gates 10 keer meer Afrikaanse meisjes gedood dan de ziekte zelf. Het vaccin heeft blijkbaar hun immuunsysteem aangetast. Hoewel een dergelijke studie nooit vóór 2017 werd uitgevoerd, hebben Bill Gates en de Vaccine Alliance GAVI en de WHO de vaccins op nietsvermoedende Afrikaanse baby’s gepusht.

De studieThe Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment werd in opdracht van de Deense overheid en de Novo Nordisk Foundation uitgevoerd en werd uitgevoerd door een team van de ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van Afrikaanse vaccinatie geleid door twee meest prominente namen, Drs. Søren Wengel Mogensen en Peter Aaby.

Het DTP-vaccin is een klasse van combinatievaccins tegen drie infectieziekten bij mensen: difterie, pertussis (kinkhoest) en tetanus.

Het DTP-vaccin werd in de jaren negentig stopgezet in de Verenigde Staten en andere westerse landen na duizenden meldingen van overlijden en hersenbeschadiging. Ondanks wijdverbreide vaccinaties, kampen de Verenigde Staten en andere landen nog steeds met grote uitbraken van kinkhoest.

Totdat het onderzoek in 2017 werd gepubliceerd, heeft de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) nooit het soort gevaccineerde / niet-gevaccineerde (of placebo) onderzoek uitgevoerd dat nodig is om vast te stellen of het DTP-vaccin daadwerkelijk gunstige gezondheidsresultaten oplevert.

Toch hebben Bill Gates en zijn Vaccine Alliance GAVI en WHO de niet-geteste vaccins op Afrikaanse baby’s gepusht .

De wetenschappers die het onderzoek uitvoerden, waren geschokt toen ze ontdekten dat 50% van de kinderen in de Afrikaanse natie Guinee-Bissau vóór de leeftijd van vijf jaar sterft.

In dat West-Afrikaanse land werd de helft van de kinderen gevaccineerd met het DTP-vaccin na drie maanden en de andere helft na zes maanden. Dr. Mogenson en zijn team ontdekten dat meisjes die waren gevaccineerd met het DTP-vaccin tien keer zo snel stierven als niet-gevaccineerde kinderen.

Hoewel de gevaccineerde kinderen werden beschermd tegen difterie, tetanus en kinkhoest, waren ze veel vatbaarder voor andere dodelijke ziekten dan niet-gevaccineerde leeftijdsgenoten. Het vaccin heeft blijkbaar hun immuunsysteem aangetast.

DTP ging gepaard met een 5 maal hogere mortaliteit dan niet-gevaccineerd zijn. Geen enkele prospectieve studie heeft gunstige overlevingseffecten van DTP aangetoond. Helaas is DTP het meest gebruikte vaccin, en het aandeel dat DTP3 krijgt, wordt wereldwijd gebruikt als indicator voor de prestaties van nationale vaccinatieprogramma’s.

Het zou zorgelijk moeten zijn dat het effect van routinevaccinaties op de totale mortaliteit niet is getest in gerandomiseerde studies. Al het momenteel beschikbare bewijs suggereert dat het DTP-vaccin meer kinderen kan doden door andere oorzaken dan het redt door difterie, tetanus of pertussis. Hoewel een vaccin kinderen beschermt tegen de doelziekte, kan het tegelijkertijd de vatbaarheid voor niet-gerelateerde infecties vergroten.

Bill Gates financierde en door de Britten geleide GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization) heeft een systeem gecreëerd met de naam “Performance based funding”, waarbij ze landen financieel straffen op basis van het al dan niet naleven van vaccinatieprogramma’s.

Aan de andere kant hebben we vorig jaar op basis van een onderschept rapport van de menselijke inlichtingendienst vernomen dat Bill Gates het Nigeriaanse Huis van Afgevaardigden $ 10 miljoen smeergeld aanbood voor een programma voor gedwongen vaccinatie tegen Coronavirus.

Indiërs moeten zich ervan bewust zijn dat de door de Britten geleide GAVI erin is geslaagd te infiltreren in het Indiase gezondheidsbeleid en daarmee een strategische positie heeft verworven om de reactie van India op het coronavirus te dicteren.

Hoewel het VK de grootste financier van GAVI is, volgt de implementatie ervan wat bekend staat als de “Gates-benadering”. Door critici bekend als het vaccinkartel of farmakartel, zijn de vaccins ervan beschuldigd wereldwijd ten minste 38 miljoen vroegtijdige sterfgevallen te veroorzaken .

Zelfs het zogenaamde “Swadeshi” Indiase COVID-19-vaccin COVAXIN-maker Bharat Biotech werd vanaf het begin gesteund door Bill Gates en de internationale farmaceutische lobby.

De agenda van Bill Gates in India en zijn “obsessie met vaccins” werd vorig jaar onthuld in een uitgebreid stuk van Robert F. Kennedy Jr., de neef van de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy.

 
 
 

Bron: https://greatgameindia.com/bill-gates-dtp-vaccine-africa

Vertaald door Google Translate

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.