Studie bevestigt: Pfizer-vaccin kan neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken.

In een schokkend nieuw rapport over de COVID-19 vaccins, werd ontdekt dat het Pfizer coronavirus vaccin op lange termijn gezondheidsproblemen kan veroorzaken zoals ALS, Alzheimer en andere neurologische degeneratieve aandoeningen.

“De huidige op RNA gebaseerde SARSCoV-2 vaccins werden in de VS goedgekeurd met behulp van een noodverordening zonder uitgebreide veiligheidstests op lange termijn,” verklaart het rapport.

“In dit document werd het Pfizer COVID-19 vaccin geëvalueerd op het potentieel om prion-gebaseerde ziekte te induceren bij de ontvangers van het vaccin.”

Prionziekten zijn volgens de CDC een vorm van neurodegeneratieve ziekten, wat betekent dat het Pfizer-vaccin mogelijk schade en negatieve gezondheidseffecten op de lange termijn kan veroorzaken met betrekking tot de hersenen.

Volgens een rapport van de National Library of Medicine is dit vooral verontrustend omdat het Pfizer-vaccin een mRNA-vaccin is, een niet getest type vaccin dat nieuwe eiwitten aanmaakt en daadwerkelijk in het menselijk genoom kan integreren. Met andere woorden, degeneratieve hersenaandoeningen kunnen zich op elk moment in uw leven voordoen nadat u het vaccin hebt ontvangen.

In de samenvatting van het verslag wordt geconcludeerd dat de auteur van mening is dat de wettelijke goedkeuring van de op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 voorbarig was en dat het vaccin veel meer schade kan berokkenen dan dat het voordeel oplevert.

National File heeft de CDC gevraagd waarom het vaccin van Pfizer nog steeds wordt gedistribueerd ondanks deze geloofwaardige beschuldigingen. Er werd geen antwoord ontvangen voor publicatie.

Lees het volledig artikel hier

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.