Stille menselijke ramp

🕒 Leestijd: < 1 minuut

“De huidige oversterfte is historisch gezien ongekend”, zei arts Pierre Kory. Hij wees erop dat levensverzekeraars enkele maanden geleden meldden dat er veel meer werkenden overlijden dan gebruikelijk. Het gaat daarbij om mensen van 18 tot 65 jaar.

40 procent meer sterfgevallen

Lincoln Financial, de op vier na grootste levensverzekeraar in de Verenigde Staten, maakte vorige week bekend dat het aantal claims in het laatste kwartaal van 2021 met maar liefst 163 procent is gestegen.

“Dit zijn de mensen die plotseling dood neervallen, die een hartstilstand, beroerte of hartaanval krijgen. Dan hebben we het nog niet gehad over de kankers die woekeren bij de gevaccineerden. En je ziet het ook bij jonge mensen.”

“Daarom is het stilzwijgen van de ziekenhuizen zo beangstigend. Neurologen, cardiologen, verloskundigen en gynaecologen worden geconfronteerd met beroertes, onvruchtbaarheid en hartaanvallen bij hele jonge mensen zonder onderliggend lijden.”

“Het is onmogelijk dat de bazen van de zorginstellingen het niet weten. Niemand van hen heeft zich uitgesproken.”

“Een ‘stille humanitaire catastrofe”. – P. Kory

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Stille menselijke ramp

 • 4 november 2022 om 09:42
  Permalink

  Ik laat maar weten dat ik zopas een antwoord stuurde naar de vzw Vijgeboom over misbruik en dat ik ineens een nieuw account moet aanmaken om op mijn postvak in te komen.

  Beantwoorden
 • 30 november 2022 om 17:00
  Permalink

  ,mijn gezonde en fitte man van 74 heeft dag 9 na zijn 4de prik een tia gekregen ,gelukkig waren we er vlug bij en is de bloedklonter weg,ondertussen na 6 weken onderzoeken neurologisch en cardiologie ,(hartslag 40 en een veel te hoge bloeddruk)is er een pacemaker gestoken .Kan dit een verband hebben met de vaccinatie ?al de andere onderzoeken waren allemaal prima .ps.nu stellen ze voor om een cholesterolverlager te nemen ,ik ben hiervoor sceptisch en ook ben ik niet gevaccineerd en volgens sommige mensen een wappie

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.