Sterfgevallen stijgen in hoog gevaccineerd Australië.

🕒 Leestijd: 2 minuten

Uit gegevens blijkt dat het aantal sterfgevallen in Australië toeneemt tijdens de massale mRNA-vaccinatiecampagne van de regering. De verontrustende trend werd benadrukt door onderzoeker Alex Berenson die op zijn Substack Unreported Truths pleitte voor de mogelijkheid dat de experimentele vaccins aan de basis liggen van de sterfgevallen.

Wanneer zal de rest wakker worden?

Ten eerste meldde de federale regering eind vorige maand dat het totale aantal sterfgevallen in heel Australië dit jaar met 21 procent is gestegen.

“Zelfs als je de sterfgevallen door Covid buiten beschouwing laat, lag het aantal sterfgevallen meer dan 10 procent boven normaal,” voegt de voormalige New York Times verslaggever en auteur toe.

Ten tweede hebben statistieken uit de Australische staat Victoria, die volgens Berenson over recentere gegevens beschikt dan de federale overheid, ook een stijging van 27 procent sterfgevallen in vergelijking met 2020 en 2021 laten zien. Het patroon is verontrustend, zegt Berenson, omdat Australië tijdens de Covid-pandemie in 2020 en 2021 geen betekenisvolle stijging van het aantal sterfgevallen kende. Het land wordt inmiddels echter beschouwd als een van de meest gevaccineerde plekken ter wereld.

“Australiërs accepteerden gretig de Covid-vaccinaties en zijn gevaccineerd met percentages die aanzienlijk hoger zijn dan Amerikanen. 95 procent van de mensen van 16 jaar en ouder in New South Wales, de grootste staat van het land, is gevaccineerd. 64 procent heeft een booster gekregen.”

De meerderheid van de sterfgevallen lijkt niet hart- of kankergerelateerd te zijn, maar in plaats daarvan worden ze toegeschreven aan diabetes en dementie, “beide bijna 30 procent boven normaal,” schrijft Berenson.

“Rapporten in wetenschappelijke tijdschriften en in de federale VAERS-database hebben de aandacht gevestigd op gevallen van ernstige diabetische ontregeling na de mRNA-injecties. Anekdotische verhalen van ouderen die lijden aan een snelle mentale achteruitgang, vooral na een tweede of booster injectie, zijn ook gebruikelijk,” – Berenson

Ondanks het feit dat er geen waarneembare stijging was van het aantal sterfgevallen door Covid tijdens de pandemiejaren, is het aantal sterfgevallen door Covid dit jaar gestegen en “bereikt het een niveau dat veel hoger ligt dan voordat Australië zich begon te laten vaccineren”.

De alarmerende trend zou reden tot bezorgdheid moeten zijn in Australië, aangezien “voor de eerste keer sinds het begin van Covid, Australië nu aanzienlijk meer dagelijkse sterfgevallen heeft dan de Verenigde Staten per hoofd van de bevolking.”

“Australië heeft nu het equivalent van ongeveer 125.000 Amerikaanse Covid-doden gerapporteerd en de overgrote meerderheid heeft dit jaar plaatsgevonden.”

“…van 41 mensen die werden opgenomen in intensive care units, waren er slechts twee waarvan bekend was dat ze niet gevaccineerd waren.”

Berenson documenteerde vorige week een soortgelijk verontrustend patroon dat zich voordoet in West-Europese landen, waar het sterftecijfer door alle oorzaken ruwweg drie maanden na de laatste boostercampagne een piek vertoont, vooral onder ouderen. De stijging omvat enkele Covid-doden, maar is niet tot hen beperkt.

In verschillende landen ligt het sterftecijfer nu meer dan 15% boven het normale, wat uiterst ongebruikelijk is – vooral omdat demografen verwachtten dat het sterftecijfer zou dalen naarmate Covid afnam.

De piek van afgelopen herfst kwam een paar maanden na de, bijna-universele, Covid-vaccinaties. De stijging van dit voorjaar komt na de derde vaccinaties die in Europa veel vaker werden toegediend dan in de Verenigde Staten.

Opmerkelijk is dat, terwijl de stijging van afgelopen najaar volwassenen van alle leeftijden betrof, deze stijging zich vooral voordoet bij ouderen, die het middelpunt van de boostercampagne vormden.

Voor Berenson is het duidelijk:

“…massale Covid vaccinatiecampagnes beginnen en maanden later volgt sterfte door allerlei oorzaken,” maar wanneer zal de rest van de wereld wakker worden en het in de gaten krijgen?

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.