Statistisch sterk verband tussen vaccinatie en oversterfte

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In 2022 was er sprake van hoge oversterfte bij onze noorderburen. In totaal overleden 14.500 mensen meer dan verwacht. Volgens diverse onderzoekers bestaat in de Nederlandse bevolking een verhoogde kans op overlijden in de weken volgend op coronavaccinatie. Statisticus Herman Steigstra heeft een grafiek gemaakt waarin het verband is te zien tussen zijn prognose en de daadwerkelijke oversterfte. De correlatiecoëfficiënt is 85 procent; dat is extreem hoog.

Er zijn veel mensen kort na vaccinatie overleden. Zeggen dat correlatie geen causaliteit is, is volgens Steigstra een statistische dooddoener.

“Als je niets weet over de achtergrond van de cijfers, geeft de correlatie geen uitsluitsel over de richting. Maar het cijfermatige verband blijft!”

“Er is een zeer sterk verband tussen vaccinatie en oversterfte. Het zou crimineel zijn dit verband weg te zetten met de loze kreet: ‘Correlatie is geen causaliteit’. Dat getuigt alleen maar van gebrek aan statistisch inzicht.”

De hoge correlatie van 85 procent zou volgens hem alle alarmbellen moeten laten rinkelen. Het moet dringend onderzocht worden. Vaccinatieschade is met stip de eerste kandidaat om de oversterfte te verklaren.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.