Situatie in ziekenhuizen: “Patiënten worden in het bezemhok gestoken”

De ziekenhuizen liggen vol coronapatiënten, ziekenhuispersoneel kan het niet meer aan: dat horen en zien we (inmiddels al een jaar lang) in het nieuws. Volgens topvirologen, topdokters en andere toppers zal het heropenen van de terrassen op 8 mei, het begin van de apocalyps betekenen.

Veel ander medisch personeel mag niet aan het woord komen in de media, omdat ze het doemscenario dat ons voorgehouden wordt niet bevestigen. Zij hebben sinds kort de Facebook-pagina ‘Nurses for Freedom’: volgens sommige media ‘een stelletje Covid-ontkenners’. Wij gingen op zoek naar de waarheid en we spraken met een verpleegkundige die aan de wieg van de pagina stond (naam, functie, telefoonnummer én zelfs woonplaats bekend op onze redactie).

“Eerst en vooral wil ik erop drukken dat we erg op onze anonimiteit staan”, klinkt het. “Niemand van ons wil haar of zijn job verliezen, de meesten hebben een gezin, mondjes te voeden,… Maar er wordt met C4’s gesmeten tot en met in de zorgsector. Als je iets over de vaccins gezegd, mag je vertrekken. Je mag geen eigen mening hebben of je wordt ontslagen.”

Lees het volledig artikel hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.