Sinds de anti-COVID vaccinatie is de gemiddelde dagelijkse sterfte in 13 van de 14 landen gestegen

In alle volgende landen: Nieuw-Zeeland, Israël, VK, Mongolië, Hongarije, VS, Canada, Frankrijk, Zwitserland, Brazilië, India sterven er elke dag meer mensen sinds het begin van de vaccinatie.

Zo is op 17 januari 2021 in Brazilië (waar 17% van de bevolking ten minste één dosis heeft gekregen) de gemiddelde dagelijkse sterfte met DRIE vermenigvuldigd; in Hongarije met VIJF (waar 48% van de bevolking ten minste één dosis heeft gekregen); in Frankrijk met meer dan 1,5 (waar 30% van de bevolking ten minste één dosis heeft gekregen)…

De breedte van de bronpagina laat een tabel met veel kolommen niet toe, dus is die in tweeën gesplitst. Hier zijn de andere gegevens.

Leest u deze tabel met het voorbeeld van Israël: van 1 maart 2020 tot 19 december 2020 (begin van de vaccinatiecampagne in Israël), d.w.z. gedurende 293 dagen, bedraagt de gemiddelde dagelijkse mortaliteit 1,19 sterfgevallen per miljoen inwoners. Van 19 december 2020 tot 17 mei 2021, d.w.z. 149 dagen, bedraagt het gemiddelde dagelijkse sterftecijfer 2,52 sterfgevallen per miljoen inwoners, d.w.z. meer dan twee keer zo hoog.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.