Simpsonwood-schandaal: catastrofaal verband met autisme in de doofpot gestopt door gezondheidsautoriteiten

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In deze video, samen met Dr. Andrew Wakefield, leidt Michael Kane de kijkers door een heldere uitleg van aspecten van vaccinatie die een bedreiging vormen voor de individuele gezondheid en het individuele welzijn. Dr. Wakefield geeft bijvoorbeeld een overzicht van zijn onderzoek naar giftige hulpstoffen bij vaccinaties en hoe deze de hersenen beïnvloeden. Hij deelt ook zijn gedachten over de inhaalcampagne, het gebrek aan vertrouwen in de wetenschap en de geneeskunde, filmprojecten en nog veel meer.

Simpsonwood (1) was een zeer geheime bijeenkomst in juni 2000 tussen vertegenwoordigers van federale agentschappen en vaccinatie-experts. Hun doel was het verdoezelen dat ze een zeer significant verband hebben ontdekt tussen blootstelling aan thimerosal in het hepatitis b vaccin en autisme, aldus de Britse arts Andrew Wakefield.

Ze deden een onderzoek met en zonder vaccins, een vergelijking tussen degenen die een thimerosal bevattend vaccin hadden gekregen en degenen die dat niet hadden gekregen. En er was een zevenvoudig (7,6) verhoogd risico op autisme bij degenen die het vaccin hadden gekregen.

Wat ze daarna deden was de gegevens vervalsen – de vergelijkingsgroep zonder vaccinatie eruit halen en de gegevens presenteren als zou er geen verband zijn tussen thimerosal en autisme, getuigt Wakefield.

Het werd allemaal niet gedaan om de kinderen te beschermen. Het werd gedaan om de reputatie en de geloofwaardigheid van de toezichthouders op de vaccins te beschermen.

Bron

Ref. 1

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.