Shedding volgens deze studie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Om u een beter inzicht te geven over de mogelijkheden van en de ‘techniek’ achter shedding, het verspreiden van de spikes na vaccinatie, verwijzen wij u graag naar het recente artikel van Helene Banoun uit november 2022, dat u hier kunt downloaden. Banoun is apotheker-bioloog en voormalig Inserm-onderzoeker. Inserm is het Frans Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek.

In haar artikel Current state of knowledge on the excretion of mRNA and spike produced by anti-COVID-19 mRNA vaccines; possibility of contamination of the entourage of those vaccinated by these products” gepubliceerd november 2022 in Infectious Diseases Research 2022;3(4):22, legt zij onder meer uit:

  • Dat de mRNA-vaccins exact overeenkomen met de definitie van gentherapie van de Amerikaanse en Europese regelgevende instanties.
  • Hoe de verspreiding van lipide nanoparticles, mRNA en extracellulaire blaasjes in zijn werk gaat.
  • Hoe persistent de spikes in ons lichaam kunnen zijn, tot in moedermelk toe, en maandenlang aanwezig kunnen blijven.
  • Dat er veel getuigenissen zijn van niet-gevaccineerde personen die symptomen hebben ervaren die identiek zijn aan de nadelige effecten van het vaccin na in contact te zijn geweest met pas gevaccineerde personen. Een studie toont een oversterfte aan in de niet-gevaccineerde leeftijdsgroepen wanneer vaccinatiecampagnes beginnen, wat zou kunnen worden verklaard door een fenomeen van overdracht van het vaccin of zijn producten.

In het afgelopen jaar, maar ook recentelijk, hebben wij veel vragen ontvangen over mogelijke shedding van infectieuze deeltjes door mensen die zijn geïnjecteerd met mRNA- of DNA-bevattende Covid-19-vaccins.

Waarom besteden onze overheid en het FAGG/RIVM niet veel meer aandacht aan bovenstaand fenomeen?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.