Senator Paul wil Fauci voor de rechter dagen, als de Republikeinse Partij de Senaat terugwint

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Senator Rand Paul heeft gezworen om direct achter Anthony Fauci aan te gaan en hem voor het gerecht te brengen voor herhaalde leugens onder ede met betrekking tot zijn betrokkenheid bij het ‘gain-of-function recearch‘ dat plaatsvond in de laboratoria van Wuhan.

Tijdens een recent interview zei de Senator dat als de Republikeinse Partij (GOP) wint en opnieuw verkozen wordt, hij graag voorzitter wil worden van een commissie in de Senaat. Ze zullen dan de dagvaardingsbevoegdheid gebruiken om alle dossiers naar voren te brengen.

“Op dit moment sturen ze ons verslagen. Als we vragen naar waar het virus vandaan kwam of de oorsprong in het lab, dan geven ze hierop geen helder antwoord.”

“Ze redigeren alle informatie en sturen ons een blanco papier en ze vertellen niets over hun gesprekken. Als de Republikeinen opnieuw aan de macht komen, zullen we alles tot op de bodem uitzoeken.”

Paul voorspelde dat als dit zou gebeuren, Fauci onmiddellijk met pensioen zal gaan. Dat zou ook het beste zijn voor de VS, gezien de schade die hij heeft aangericht.

“Alle Democratische staatsgouverneurs luisteren naar hem en denken dat het wetenschap is om een restaurant te sluiten om 10 uur ‘s avonds.”

“Er is geen bewijs dat de regels en mandaten het traject van het virus ook maar enigszins veranderden.”

Als de Republikeinen de Senaat terugwinnen, zal Paul waarschijnlijk een van de eerste kandidaten zijn om het voorzitterschap van de Commissie voor Gezondheid, Onderwijs, Arbeid en Pensioenen (Committee on Health, Education, Labor, and Pensions, HELP) op zich te nemen.

Senator Paul waarschuwde ook nog dat elke maand duizenden Amerikanen sterven aan COVID-19, omdat Fauci geobsedeerd is door het pushen van vaccins in plaats van therapeutische behandelingen die effectief zijn in de behandeling van het virus.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.