Senaatsonderzoek gestart naar Pfizer, na ‘Bombshell’-undercovervideo van Project Veritas

🕒 Leestijd: 3 minuten

De ‘bom’-video van Project Veritas die aan het licht bracht dat Pfizer bezig was met het onderzoeken van het opzettelijk muteren van Covid-stammen om te profiteren van toekomstige mRNA-‘vaccins’, heeft nu geleid tot een onderzoek door de Senaat.

Senator Marco Rubio (R-FL) heeft een brief gestuurd naar Pfizer CEO Albert Bourla om de onthullingen in de undercover videobeelden van Project Veritas uit te leggen met Jordon Triston Walker, een Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations en mRNA Scientific Planner.

“Een onderzoeksrapport suggereert dat Pfizer mogelijk gain-of-function-onderzoek uitvoert, dat het ‘gerichte evolutie’-onderzoek noemt, om het SARS-CoV-2-virus te muteren om aanvullende, krachtigere varianten en vaccins te creëren om toekomstige varianten te bestrijden”, aldus Rubio. kantoor staten. “Dit type onderzoek, vergelijkbaar met onderzoek naar functiewinst, is al lang controversieel en wordt ervan verdacht de oorzaak te zijn van de COVID-19-pandemie.”

Het volgende is de brief aan Dr. Albert Bourla, die lange tijd valse beweringen heeft gedaan over de Pfizer-vaccins en hun impact op de volksgezondheid.

Geachte Dr. Bourla: 

Ik schrijf in reactie op verontrustende rapporten over de intentie van Pfizer om het SARS-CoV-2 (COVID)-virus te muteren door middel van gain-of-function, of “gerichte evolutie”, zoals beschreven door Pfizer Director of Research and Development, Jordaan Walker. Zoals keer op keer is bewezen, zijn pogingen om een ​​virus te muteren, vooral een virus dat zo krachtig is als COVID, gevaarlijk. Als de beweringen die in de video worden beschreven waar zijn, heeft Pfizer zijn verlangen naar winst boven de zorg van de nationale en mondiale gezondheid gesteld en moet het zichzelf ter verantwoording roepen.  

In een video die op 25 januari 2023 door Project Veritas is uitgebracht, legt de heer Walker de plannen van Pfizer uit om nieuwe vaccins te ontwikkelen voor toekomstige varianten van COVID door het virus te muteren door middel van gerichte evolutie, een proces dat gebruikmaakt van eiwittechnologie om natuurlijke selectie op te leggen aan een levend wezen. organisme of ander biologisch materiaal, inclusief virussen. Hoewel hij beweerde dat het onderzoek momenteel “verkennend” is, legde hij uit hoe het onderzoek zou verlopen, zoals hoe wetenschappers de gemuteerde virussen in apen zouden injecteren en seriële monsters zouden verzamelen van andere apen die besmet zijn. 

Of het nu gaat om functieonderzoek of geselecteerde structuurmutaties door gerichte evolutie, zoals Mr. Walker beweerde dat ze zouden gebeuren, elke poging om een ​​virus beter overdraagbaar en dodelijker te maken, is onzorgvuldig en gevaarlijk. Verder verklaarde de heer Walker dat Pfizer bereid is om deel te nemen aan dit gevaarlijke onderzoek omdat COVID en zijn varianten “een melkkoe” zijn voor het bedrijf en regelgevers het rustig aan zullen doen omdat een aanzienlijk percentage van de overheidsfunctionarissen ernaar streeft om voor Pfizer te werken. en andere biofarmaceutische bedrijven en willen hun toekomstige baanvooruitzichten niet in gevaar brengen. 

Als een bedrijf dat beweert “elke dag te innoveren om de wereld gezonder te maken”, zijn deze beweringen van uw leiderschap belast met onderzoek en ontwikkeling alarmerend. Zoals het Amerikaanse volk verdient te weten, verzoek ik u de volgende informatie te verstrekken:  

1. Welke inspanningen levert Pfizer momenteel of is het van plan te ondernemen om het SARS-CoV-2-virus te muteren? 

2. Is Pfizer van plan door te gaan met het muteren van het SARS-CoV-2-virus door middel van gain-of-function of gericht evolutieonderzoek, met als doel nieuwe vaccins te creëren voordat de variant aanwezig is in de grotere populatie? 

3. Heeft Pfizer contact gehad met federale ambtenaren over hun plannen om toezicht te houden op dit onderzoek? Geef de namen en instanties van deze personen op. 

4. Welke stappen heeft Pfizer genomen om ervoor te zorgen dat het gemuteerde virus niet uit het laboratorium lekt en de grotere bevolking infecteert? 

5. Heeft Pfizer andere biofarmaceutische bedrijven ingeschakeld om samen te werken aan dit onderzoek? Vermeld de entiteiten waarmee u contact heeft gehad. 

6. Bent u bereid toekomstig onderzoek naar het muteren van het SARS-CoV-2-vaccin stop te zetten, aangezien substantieel bewijs heeft aangetoond dat soortgelijk gevaarlijk onderzoek aan het Wuhan Institute of Virology zeer waarschijnlijk heeft geleid tot de eerste opkomst en wereldwijde verspreiding van het virus? Als leider in de wereldwijde volksgezondheid en ontwikkeling van het COVID-vaccin, met Amerikaanse belastinggelden, is het van cruciaal belang dat Pfizer verantwoordelijk is voor hun daden en transparant is tegenover het publiek over de inhoud en bedoeling van hun onderzoek. 

Eerder vanavond bracht Project Veritas beelden uit van Walker die uithaalde tegen het undercoverjournalistiekbureau omdat hij zijn vernietigende bekentenissen op video vastlegde.

Van Walker is geverifieerd dat hij een leidinggevende van Pfizer is en afgestudeerd aan de Yale Medical School.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.