SCHOKKEND: Beelden uit de VS tonen mensen die een beroerte krijgt in de auto na vaccinatie.

In een schokkende video die op sociale media circuleert, is te zien hoe een man in zijn auto een bijwerking vertoont terwijl mensen in de rij staan om het vaccin Covid-19 te krijgen.

Op de beelden die door iemand in een andere auto werden gefilmd, is te zien hoe werknemers wanhopig een man weer bij bewustzijn proberen te brengen nadat hij bewusteloos is geraakt na inenting met het Moderna vaccin.

De persoon die de verontrustende video filmde, postte de video op zijn Instagram en schreef in het bijschrift dat hij getuige was van “een golf van aanvallen” enkele minuten nadat de beelden werden opgenomen.

Gebruiker Zetaattlast schreef: ” Nog geen 5 minuten na het krijgen van hun injectie, begonnen de twee mensen links van mij beroertes te krijgen.

“Eerst keek de heer in de rode auto geschokt toe hoe de bestuurder naast hem een beroerte kreeg. Hij wist niet dat hij er direct na hem ook een zou krijgen.”

Zetaattlast schreef dat hij de medici belde om de tweede man te helpen en dat ze een procedure hebben waarbij gevaccineerden 15 minuten in hun auto moeten wachten na injectie. Als dan iets misgaat, moet je toeteren om hulp in te roepen.

“De mensen links van mij kregen een beroerte zonder waarschuwing. Als niemand het zou merken (in dit geval heb ik het gezien) zouden deze mensen gewoon doorgaan met het krijgen van beroertes. Dit beleid moet dringend veranderen.”

Bron

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.