Schockend ! Vertrouwelijk Pfizer-document toont aan dat bedrijf 1,6 miljoen bijwerkingen heeft waargenomen in bijna elk orgaansysteem

🕒 Leestijd: 3 minuten

Meer dan 10.000 categorieën van bijna 1,6 miljoen bijwerkingen – waarvan vele ernstig en invaliderend – aangeboden door Pfizer! Dat zegt Daniel Horowitz van Conservative Review.

U heeft het misschien niet in het nieuws gehoord, maar de afgelopen maanden zijn de geneesmiddelenbewakingsdocumenten van Pfizer vrijgegeven op verzoek van de geneesmiddelenregulator van de Europese Unie, het Europees Geneesmiddelenbureau . Ze laten zien dat Pfizer al vroeg op de hoogte was van een misselijkmakend blessureniveau. Uit een document uit augustus 2022 blijkt dat het bedrijf al de volgende omvang van vaccinschade had waargenomen:

 • 508.351 individuele casusrapporten van bijwerkingen met 1.597.673 gebeurtenissen;
 • Een derde van de AE’s werd geclassificeerd als ernstig, ruim boven de norm voor veiligheidssignalen die doorgaans op 15% is vastgesteld;
 • Vrouwen rapporteerden AE’s drie keer zo vaak als mannen;
 • 60% van de gevallen werd gemeld met “onbekend resultaat” of “niet hersteld”, dus veel van de verwondingen waren niet van voorbijgaande aard;

Het grootste aantal gevallen deed zich voor in de leeftijdsgroep 31-50 jaar, en 92% had geen comorbiditeit, wat het zeer waarschijnlijk maakt dat het vaccin zo’n wijdverspreide, plotselinge verwonding veroorzaakte.

Alleen al deze cijfers suggereren dat alle COVID-opnamen moeten worden terugbetaald en dat het Congres de aansprakelijkheidsbescherming van de fabrikanten onmiddellijk moet opheffen. Maar een recenter document dat door de Europeanen is vrijgegeven, is nog verwoestender, omdat het de 1,6 miljoen bijwerkingen die door Pfizer zijn waargenomen, uitsplitst per categorie en subcategorie van aandoeningen en verwondingen.

Het 393 pagina’s tellende vertrouwelijke Pfizer-document, gedateerd 19 augustus 2022, laat zien dat Pfizer meer dan 10.000 diagnosecategorieën observeerde, waarvan vele zeer ernstig en zeer zeldzaam. Bijvoorbeeld:

 • Pfizer was op de hoogte van 73.542 gevallen van 264 categorieën vasculaire aandoeningen uit de injecties. Velen van hen zijn zeldzame aandoeningen.
 • Er waren honderden categorieën aandoeningen van het zenuwstelsel, in totaal 696.508 gevallen.
 • Er waren 61.518 AE’s uit meer dan 100 categorieën oogaandoeningen, wat ongebruikelijk is voor een vaccinletsel.
 • Evenzo waren er meer dan 47.000 ooraandoeningen, waaronder bijna 16.000 gevallen van tinnitus, die zelfs door onderzoekers van de Mayo Clinic al vroeg als een veel voorkomende maar vaak verwoestende bijwerking werden waargenomen .
 • Er waren ongeveer 225.000 gevallen van huid- en weefselaandoeningen.
 • Er waren ongeveer 190.000 gevallen van ademhalingsstoornissen.
 • Verontrustend genoeg waren er meer dan 178.000 gevallen van voortplantings- of borstaandoeningen, waaronder aandoeningen die je niet zou verwachten, zoals 506 gevallen van erectiestoornissen bij mannen.
 • Het is zeer verontrustend dat er na de injecties meer dan 77.000 psychiatrische stoornissen werden waargenomen, wat het onderzoek van Dr. Peter McCullough geloofwaardig maakte. Hij observeerde casestudy’s die psychose correleerden met vaccinatie.
 • 3.711 gevallen van tumoren – goedaardig en kwaadaardig
 • Natuurlijk waren er bijna 127.000 hartaandoeningen, met een scala aan ongeveer 270 categorieën hartbeschadigingen, waaronder veel zeldzame aandoeningen, naast myocarditis.
 • Er waren meer dan 100.000 bloed- en lymfestoornissen, voor beide is er een schat aan literatuur die ze in verband brengt met het spike-eiwit.

Bij het lezen van wat Pfizer al vroeg wist naast onafhankelijke studies, is het duidelijk dat niemand de meeste van deze AE’s voor louter incidentele aandoeningen kon aanzien. Hier is een lijst van 3.129 casestudy’s over vaccinletsel in elk orgaansysteem dat in dit Pfizer-document wordt waargenomen.

Wat zo schokkend is, is dat er honderden zeer zeldzame neurologische aandoeningen zijn die iets weerspiegelen dat zo systematisch mis is met de injecties, een realiteit die duidelijk niet van belang was voor zowel de fabrikanten als de regelgevers. Een van de beruchte gevallen van vaccinletsel was Maddie de Garay, een tiener uit Ohio die onmiddellijk na deelname aan de klinische proef van Pfizer voor het leven gehandicapt raakte. Haar verhaal staat opgetekend in hoofdstuk 16 van mijn boek . Ik controleerde dit vertrouwelijke document en ontdekte dat ze op de hoogte waren van 68 gevallen van haar zeldzame diagnose, chronische inflammatoire demyeliniserende polyneuropathie.

De brede reikwijdte van verwondingen die elk afzonderlijk orgaansysteem aantasten, is gewoonweg buitengewoon. Maar tot op de dag van vandaag blijft de FDA de Pfizer-injectie crimineel bestempelen als veilig en effectief. Tot op de dag van vandaag geeft het etiket aan dat de injectie een volledig beschermend vaccin is en vermeldt het ook niet al deze bijwerkingen, zoals wettelijk vereist.

Onlangs schreef Peter Doshi, redacteur van het British Medical Journal, een brief aan de FDA met het verzoek om de etikettering bij te werken om de realiteit weer te geven van wat we over de injecties hebben geleerd. Hij vroeg met name om de volgende bijwerkingen op het etiket te vermelden: multisysteemontstekingssyndroom bij kinderen, longembolie, plotselinge hartdood, neuropathische en autonome stoornissen, verminderde spermaconcentratie, zware menstruatiebloedingen en detectie van vaccin-mRNA in moedermelk. Het oorzakelijk verband tussen al deze bijwerkingen en het vaccin wordt ondersteund door substantieel onderzoek, enquêtes en rapportagesystemen voor ongewenste voorvallen.

Helaas ontkende de FDA het oorzakelijk verband tussen een van deze bijwerkingen en de COVID-injecties. Zelfs met betrekking tot het verzoek aan ambtenaren om op het etiket te verduidelijken dat de injecties de overdracht niet stoppen, antwoordde de FDA: “We zijn er niet van overtuigd dat er een wijdverspreide misvatting over bestaat.”

“Productetikettering moet informatief en nauwkeurig zijn, niet promotioneel. De wet vereist het, en het volgen van de wet zou niet optioneel moeten zijn,” klaagden Doshi en de andere auteurs in een stuk op TheHill.com.

De vraag is of Republikeinen in het Huis de FDA zullen dwingen om de wet na te leven door gebruik te maken van de kredietrekeningen voor de FDA en HHS. Tot nu toe is er geen rekening gehouden met hun valse marketing en de verwoestende menselijke tol die het heeft gekost. Oh, en dat is slechts de menselijke tol op korte termijn.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.