Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb bevat 286 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Zorgmedewerkers zien in de praktijk wat de vaccins met mensen doen, maar de meesten durven zich niet uit te spreken. De enkeling die zich wel uitspreekt, wordt onherroepelijk gecensureerd.

Anesthesietechnicus Lynn Casotti, die het coronavaccin niet wil, doet haar beklag op LinkedIn: “Niemand was gevaccineerd toen we de frontlinie in werden gestuurd. We kregen applaus en werden ‘helden’ genoemd door Rutte en consorten terwijl zij, volledig begrijpelijk, opgelucht waren ver van het vuur vandaan te zijn. Nu ben ik volgens Rutte en consorten een wappie omdat ik als ‘vaccinweigeraar’ opeens gevaarlijk ben. Een wappie omdat ik het niet eens ben met de schadelijke, ineffectieve maatregelen. Een wappie omdat ik als empaat opkom voor iedereen die hulp nodig heeft.”

Acuut in nood

Ze richt zich tot alle mensen die voorstander zijn van testen en verplicht vaccineren: “Vorig jaar stond u nog voor me te klappen. Nu noemt u mij een wappie, een aso, een potentiële moordenaar. Waar is het misgegaan?”

Casotti krijgt bijval van ambulancechauffeur Raymond Zuidwijk. “Zoals jij mensen ziet die het slachtoffer worden van Covid en van het vaccin, zo maken wij dagelijks mensen mee die daags na hun vaccin, eerste of tweede prik, de schadelijke bijwerkingen ondervinden en acuut in nood komen,” schrijft hij in een reactie op haar bericht.

Demissionaire regering is gevaar voor volksgezondheid

“Alleen wordt dit niet in de media weergegeven. Het is een gevaarlijke situatie die in Nederland is ontstaan en het land wordt geleid door een demissionaire regering die zelf een gevaar is voor de volksgezondheid.”

De uitspraken van Zuidwijk worden bevestigd door collega’s. Zo schrijft ambulancebroeder Milo: “Kan het beamen.” Bert zegt: “Werk ook in de zorg! Ambulance. Heb mij vorig jaar uitgesproken en ik ben ‘gecanceld’. Maar respect voor iedereen die zich uitspreekt!” Afgelopen weekend liepen er ook ambulancebroeders mee in de vrijheidsmars van Police for Freedom in Barneveld.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.